Jump to content

2010+ Mazda3 Karşılama Aydınlatması

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bu formda varmı bilmiyorum ama aydınlatma için led kabloları nereye bağlanıyor resimli anlatımı yokmu veyada anlatacak?

Bu arada torpido altındaki boş soket nedir aydınlatma içinmi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karsilama aydinlatmasi icin baglanti yapilacak yer kapi esigi baglantisinin yapildigi yerle ayni, ceoten girdigim icin suan link veremiyirom ama forumda bulabilirsiniz, resimlerle detayli anlatim mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Linkteki ürün yolcu tarafında ki ayak aydınlatma soketine tam olarak oturuyor.

http://www.aliexpress.com/item/1Set-LED-White-8W-24-SMD-Car-Interior-COB-leds-Panel-T10-COB-chip-31-42mm/32597628670.html

2 adet sipariş verip, gaz pedalının sağındaki trimi sökerek yolcu tarafından kablo ile güç alabilirsiniz. Sürücü kısmına da karşılama aydınlatması eklemiş olursunuz. Ben deneme amaçlı 1 adet sipariş vermiştim. Gayet güzel oldu. Sürücü tarafı için bir tane daha sipariş verdim.

Tavan aydınlatmaları için ise: 3 adet DE3175'e ihtiyacımız var. 2 si ön taraf (sürücü/yolcu) 1'i de arka koltuk için.

Yüksek aydınlatma için;

http://www.aliexpress.com/item/NEW-1-25-31mm-6-SMD-5050-DE3175-DE3022-LED-Bulbs-For-Car-Interior-light-White/32312088790.html

Düşük aydınlatma için;

http://www.aliexpress.com/item/White-31MM-LED-Festoon-Dome-Map-Interior-Filiform-COB-led-Light-Lamp-DE3175-3022-3021-Milky/32599721818.html

2 üründen de 3'er adet sipariş vermiştim. İlk linkte ki 6 Ledli beyaz renk olan ürünler daha çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim.

IMG-20160525-WA0000.jpg

IMG-20160525-WA0001.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynısı paylaşmıştım, tebrikler güzel gözüküyor. Linkini verdiğiniz ürünü beklemek istemeyenler Hepsiburada da bulabilirler.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.05.2016 at 13:27, quiteguide :

Linkteki ürün yolcu tarafında ki ayak aydınlatma soketine tam olarak oturuyor.

http://www.aliexpress.com/item/1Set-LED-White-8W-24-SMD-Car-Interior-COB-leds-Panel-T10-COB-chip-31-42mm/32597628670.html

2 adet sipariş verip, gaz pedalının sağındaki trimi sökerek yolcu tarafından kablo ile güç alabilirsiniz. Sürücü kısmına da karşılama aydınlatması eklemiş olursunuz. Ben deneme amaçlı 1 adet sipariş vermiştim. Gayet güzel oldu. Sürücü tarafı için bir tane daha sipariş verdim.

Tavan aydınlatmaları için ise: 3 adet DE3175'e ihtiyacımız var. 2 si ön taraf (sürücü/yolcu) 1'i de arka koltuk için.

Yüksek aydınlatma için;

http://www.aliexpress.com/item/NEW-1-25-31mm-6-SMD-5050-DE3175-DE3022-LED-Bulbs-For-Car-Interior-light-White/32312088790.html

Düşük aydınlatma için;

http://www.aliexpress.com/item/White-31MM-LED-Festoon-Dome-Map-Interior-Filiform-COB-led-Light-Lamp-DE3175-3022-3021-Milky/32599721818.html

2 üründen de 3'er adet sipariş vermiştim. İlk linkte ki 6 Ledli beyaz renk olan ürünler daha çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim.

hocam eline sağlık , çok güzel olmuş. benim araç 2012 dizel modeli, bu sokete baktım bulamadım ben, acaba ben mi bulamadım yoksa benim araçta yok mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, alpay99 :

hocam eline sağlık , çok güzel olmuş. benim araç 2012 dizel modeli, bu sokete baktım bulamadım ben, acaba ben mi bulamadım yoksa benim araçta yok mu?

Alpay hocam inan hiç bir bilgim yok. Torpidonun  altında ki trim de resimde ki düzenek yok ise yoktur.

6 saat önce, s.halilduru :

Mavinin tonu çok hoşuma gitti. 2 de bundan sipariş vereyim :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
6 saat önce, s.halilduru :

Siparişlerim geldi. Şimdi takması kaldı. Müsait biz zaman yaratabilirsem takacağım. :)

Resim bekliyorum. Hayirli olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Karşılama ışıklarını hafta sonu nihayet taktım. 10 numara 5 yıldız oldu. Beyaz rengi görmedim ama mavi olanı tavsiye ederim kesinlikle. Henüz resim veya video çekemedim. En kısa sürede ekleyeceğim. İstanbul içi olan var ise takma konusunda yardımcı olurum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, s.halilduru :

Karşılama ışıklarını hafta sonu nihayet taktım. 10 numara 5 yıldız oldu. Beyaz rengi görmedim ama mavi olanı tavsiye ederim kesinlikle. Henüz resim veya video çekemedim. En kısa sürede ekleyeceğim. İstanbul içi olan var ise takma konusunda yardımcı olurum. 

hocam ben hala on tamponun altına gunduz ledı arayan adamım sıze masallah cıdden :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, alpulusoglu :

hocam ben hala on tamponun altına gunduz ledı arayan adamım sıze masallah cıdden :D

Geçenlerde birşey siparişi verdim. Urun eger beklentimi karsilarsa paylasacam, siz aramaya biraz daha devam edin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, quiteguide :

Geçenlerde birşey siparişi verdim. Urun eger beklentimi karsilarsa paylasacam, siz aramaya biraz daha devam edin.

Acaba ne ?

Acaba ne ?

Merak konusu uyandı bizde. :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, İlhan :

Acaba ne ?

Acaba ne ?

Merak konusu uyandı bizde. :D:geyik:

Sis farinin altında ki boşluğa oturacak mi oturmayacak mi merak konusu bu :D

Oturursa 15-20 $ gibi bir maliyetle uzaktan kumandalı, istediğimiz zaman sadece gündüz ledini yakabilecegimiz, bir kaç farklı flash modu da olan bir kerata olacak. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, quiteguide :

Oturursa 15-20 $ gibi bir maliyetle uzaktan kumandalı, istediğimiz zaman sadece gündüz ledini yakabilecegimiz, bir kaç farklı flash modu da olan bir kerata olacak. 

Allah Allah Allah Allah.

heyecan tavan :)

beklemedeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
13.07.2016 at 16:52, quiteguide :

var mı bir haber @quiteguide ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...