Jump to content

8" Double din Custom Menü

stilock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

4

• ECA19

7

• İlhan

5

• stilock

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Evet biraz karisti kafam ki gecenlerde cx5 e binice ve sistemi kullaninca bi ihtiyac oldugunu daha iyi anladim. Navigasyon olsun b.tooth olsun buyuk kolaylik. Bakalim cebimize uygun fiyat performan verecek bir sistem bulursam ya da markada karar kilarsam taktirabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Menüde yapılan değişiklik bile cihazı çok farklı kılmış. Bendeki Necvox cihazın menüsü, bu menü görüntülerinden sonra, atari görüntüsü gibi kalıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan abi senin makinaya da olmuyor mu bu update ?

Vallahi bu sorunun cevabını üstad "stilock" verebilir.  Ama bu çihazlar üç aşağı beş yukarı aynı ortak özelliklere sahip. Yapılıyorsa da nasıl, ne şekilde, nerede yapılır yada yapılabilir bilmem. Ama bildiğim birşey var "stilock" İstanbul'da olsaydı çoktan kapısına dayanmıştım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan bey,

Sizin cihazada uygulanabilir,Adana'ya bekleriz:)

stilock/mazda3 impressive A/T

Vallahi keşke yakın olsaydık, üşenmez gelirdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu görüntüleri gördükten sonra benim de double din taktırasım geldi Valla. Stilock ile de aynı şehirdeymişiz üstelik. Bir fiyat araştırması yapayım bakayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Menüde yapılan değişiklik bile cihazı çok farklı kılmış. Bendeki Necvox cihazın menüsü, bu menü görüntülerinden sonra, atari görüntüsü gibi kalıyor :)

İlhan bey,

Sizin cihazda RDS aktif değil bildiğim kadarıyla, gizli menüden girip açabiliyorsunuz.

Gizli menü giriş talimatı;

Cihazı kumandadan kapatın

Kumandadan "0000" tuşlayıp "ok" tuşuna basın.

Cihazda gizli menü açılacak , bu menülerden istediğinizi aktif edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan bey,

Sizin cihazda RDS aktif değil bildiğim kadarıyla, gizli menüden girip açabiliyorsunuz.

Gizli menü giriş talimatı;

Cihazı kumandadan kapatın

Kumandadan "0000" tuşlayıp "ok" tuşuna basın.

Cihazda gizli menü açılacak , bu menülerden istediğinizi aktif edebilirsiniz.

Ben aracı ikinci el almıştım. Araçtan cihazın kumandası çıkmadı. O zaman servisten ilk iş olarak kumanda edineyim. Teşekkürler vermiş olduğunuz bilgi için. Sevgiler saygılar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...