Jump to content

Mazda 323 Hb Arka Sis Varmıdır Arkadaşlar

angelus1214
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arka sis farını kendin yaptırabilirsin istersen; stopların iç kısımdaki bölümleri boş, oralara duy taktırabilirsen arka sis olarak ayarlayabilir kullanabilirsin, geçenlerde stopları söktüğümde gördüm ,o bölümleri ayrıca fren olarak ayarlamayı düşündüm parklardan ayrı olarak ama sonradan orjinalini bozmak istemedim, vazgeçtim, ama şöle bir önerim daha olabilir arka plaka boşluğunun sağ ve sol üst köşelerine dikdörtgen veya yuvarlak ,şık ,arka sisler monte edilebilir.

kolay gelsin, eğerki yaptırısan fotolarını çek bırak görmek isterim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arka sis farını kendin yaptırabilirsin istersen; stopların iç kısımdaki bölümleri boş, oralara duy taktırabilirsen arka sis olarak ayarlayabilir kullanabilirsin, geçenlerde stopları söktüğümde gördüm ,o bölümleri ayrıca fren olarak ayarlamayı düşündüm parklardan ayrı olarak ama sonradan orjinalini bozmak istemedim, vazgeçtim, ama şöle bir önerim daha olabilir arka plaka boşluğunun sağ ve sol üst köşelerine dikdörtgen veya yuvarlak ,şık ,arka sisler monte edilebilir.

kolay gelsin, eğerki yaptırısan fotolarını çek bırak görmek isterim. :)

Sis lambalarını amacı dışında kullanmak (fren vs.) muayenede ağır kusur kabul ediliyor, bu bilinçle tadilat yaparsanız iyi olur...

:o

Kazasız günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sis değil abi onlar boş brakılmış fazladan stop duyları bende alternatif olarak düşündüm. yani sürekli yana sis olarakta bırakabilirsin .fren lambası olarakta ayarlayabilirsin. teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...