Jump to content

LPG'yi Nereden Almalı?

uçanmazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar ben önceki aracımda devamlı opetten aygaz kullandım.gayette memnundum.fakat katkılı gazın araca zarar verdiğini bende duydum.yakın zamanda aracıma brc tüp taktıracağım ve opete uğramayı düşünmüyorum.bana sorarsanız bence bahsedilen markaların sadece isimleri farklı.gaz oratak yerden alınıyor.sanki hepsinin ayrı işlenme sürecimi var.herifler gidip depolardan getiriyo sonra milangaz bp shell total diye satıyolar.bilmem belkide yanılıyo olabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• fkafka

4

• domestos

9

• Mümin

4

• blackcone

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Domestos Abim, elbette aman aman bir fark yok, ama benzinle arasındaki fark anlaşılmayacak kadar az ve neydiği belirsiz markalardan hakikaten çok farklı. arada bir arabayı uzun yol için kayınpedere veriyorum. BP den başka yerden alma diye de kendisini tembihlemeden duramıyorum. Ayrıca km si de kesinlikle daha uzun

Aracınızın gaz ayarı düzgünse, ustanız işi biliyorsa zaten benzin ile lpg farkını hissetmezsiniz... Çünki; sıralı sistemlerde de artık beyin olduğu için motorun istediği kadar yakıt gönderilmekte.

arkadaşlar ben önceki aracımda devamlı opetten aygaz kullandım.gayette memnundum.fakat katkılı gazın araca zarar verdiğini bende duydum.yakın zamanda aracıma brc tüp taktıracağım ve opete uğramayı düşünmüyorum.bana sorarsanız bence bahsedilen markaların sadece isimleri farklı.gaz oratak yerden alınıyor.sanki hepsinin ayrı işlenme sürecimi var.herifler gidip depolardan getiriyo sonra milangaz bp shell total diye satıyolar.bilmem belkide yanılıyo olabilirim.

Bildiğim kadarıyla BRC sistemleri aygaz'ı tavsiye ediyor, bir yerde okumuştum... Evet gaz ortak yerden geliyor ve bazı firmalar katkıları kendi insiyatiflerinde kullanıyorlar. Bu konudaki açıklamaları konunun en başlarında yapmıştım...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınızın gaz ayarı düzgünse, ustanız işi biliyorsa zaten benzin ile lpg farkını hissetmezsiniz... Çünki; sıralı sistemlerde de artık beyin olduğu için motorun istediği kadar yakıt gönderilmekte.

Bildiğim kadarıyla BRC sistemleri aygaz'ı tavsiye ediyor, bir yerde okumuştum... Evet gaz ortak yerden geliyor ve bazı firmalar katkıları kendi insiyatiflerinde kullanıyorlar. Bu konudaki açıklamaları konunun en başlarında yapmıştım...

;)

Valla ne yalan söyleyim lpg sistemi takıldıktan sonra dayanamadım veya ayak alışkanlığımıdır nedir yine opetin yolunu tuttum.Aygazdan doldurdum depoyu.Ne bileyim diğer tesislerden aldığımda performans eksikliği hissediyorum gibi (psikolojik de olabilir).Hem ustaya da sordum aygazın sisteme zarar verdiği söylentilerini ama adam güldü ilk defa duyduğunu söyledi.bi tuhaf olmadım değil.Yani sonuç bundan sonrada aygazdan devam gibi....
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen hafta po dan gaz aldık arabada inanılmaz bir çekiş düşüşü ve yığılma oldu, bu hafta aynı yerden tekrar gaz aldık ve çekiş eski haline döndü, aynı istasyon bile farklı gaz satabiliyor kısacası :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Günaydın arkadaşlar aracıma hep shell oto gaz alırdım atiker sıralı sistem var depodaki shell gazın üzerine total gaz aldım sorun yok sanki aracın performansı bile arttı gibi geldi bana atikleşti araç dün akşam işten eve gidip parkederken araba titreşimli çalışıyordu devir ibresi azcık aşaada duruyordu gaz verip bırakınca devir ibresi baya aşşaa düşüp çıkıyor araba bu sırada sarsıntılı çalışıyordu ama herhangi bir elktronik devreyi açınca mesela farlar gibi rolanti normale dönüyordu öyle park eddim sabah çalıştırdım herşey yine stabil benzinden gaza gecişte normal bugün bi anormallik yoktu araçta bu arada total gaz katkılımı deilse bundan sonra onu kullanmak isterim shell gazdan daha parformanslı geldi bana ama kullanan arkadaşlar ne düsünüyorlar konuda önemli tabi bu arada aracımın galiba lpg bakımı gelmiş her kontak açtığımda ve kapattığımda 2 defa yüksek sesli ikaz veriyor sistem belkide bu yüzdende rolanti dengesizliği olmuştur diyorum kendime izin günümde lpg icin bakıma gidicem siz ne dersiniz

GALAXY J7

Birde total gazda kullanırken gaza basınca gelen ugultu sesi ıslık sesi gibi inceden bir sese donüstü shell gazda ugultu yapıyordu bunda incelesti o ses simdi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...