Jump to content

2012 Model Yeni Mazda CX-5 Fiyatları Açıklandı

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yahu bu cümle ne demek kuzum???:

"Araç nasıldır bilemiyorum ama fiyatının ederi değil bence."

görmeden binmeden etmeden hangi kalite seviyesindedir bilemeden nasıl böyle sallıyorsunuz Allah aşkına?????

kalite olarak CX-5 Qashqai' nin rakibi filan değil..Tiguan' ın rakibi...2.0 lt motor yüzünden vergileri yüksek diye nedir bu manasız çullanma????

ne yani getirmese miydi CX-5' i Mazda??? daha mı iyi olacaktı?????*

nedir??? ne istiyorsynuz bu markadan yahu!!!!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 102
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• Gökhan

7

• emregc

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Debbağ sevdiği deriyi yerden yere vururmuş....

veya

Nefretlerden büyük aşklar doğarmış...

veya

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş...

veya

Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı...

Kimin ne istediği sınıflamasını bunlara göre yapabilirsin Kerem  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazı etkenler ve gerçekler göz ardı edilerek veya bilinmeyerek yapılan yorumlar garip görünebilir ama bizlere düşen sinirlenmek değil varsa bir yanlış bilinen, bilinmeyen bunu anlatmaya çalışmaktır diye düşünüyorum.

Yapmadık mı ? Bu veya başka konularda defalarca söylendi ama forumun da bir dezavantajı bu, düzenli takip etmeyenler bu bilgilerden mahrum kalabiliyor.

Sabır ile anlatmaya devam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, sabırla anlatmak lazım; burası atış serbest bir ortam sonuçta... Yapıcı olmayan eleştrilere gerçekleri, yapıcı olanlara da değerlendirmeleri aktarmak ve sürekli geniş kalpli olmak iyidir.  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak ve Orbitus,

kusura bakma ama bunlar mazeret değil...çoğu forumda post etmeden önce forum araştırılır ve daha önce çıkmış yazılar hakkında bilgi edinilip öyle yazılır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Qashqai için rakip olacaksa bu fiyatlarla çok zor bence. Araç nasıldır bilemiyorum ama fiyatının ederi değil bence. Bu yaz qashqainin 1.6dci dizeli gelecek, 130hp ve 4,5lt tüketimi var. Benim qashqaide şu anda 5,4lt yakıyor. Aracımdan çok memnunum. CX-5 te umarım tutar, piyasada ne olacağı pek belli olmuyor çünkü.

Herşey motor tüketim değil arkadaşlar, Bana sorarsan mesela Qasqai nin direksiyonu hidrolik gemi dümeni gibi arabadan çok tekne kullanıyorum zannediyorum kullanırken.. Tasarımıda göz ardı etmeyelim, CX-5 SUV olmasına rağmen hiç Gergedan formunda kaba bir tasarıma sahip değil, herkes istermi Gergedana , Mandaya benzeyen araca binmeyi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak ve Orbitus,

kusura bakma ama bunlar mazeret değil...çoğu forumda post etmeden önce forum araştırılır ve daha önce çıkmış yazılar hakkında bilgi edinilip öyle yazılır.

Kerem, bu sitede benzer mesajlar olduğu için kaç konunun birleştirildiğini tahmin dahi edemezsin. Oysaki çoğu ufak bir arama ile hedefine ulaşabilecek iken.

Evet o şekilde olması herkesi, en başta biz moderatörleri rahatlatır ama malesef ideal bir dünyada değiliz. Bu sebeple sabırla ve özveri ile bu işi yapmaya devam ediyoruz :) Herkes o kadar ilgili ve bilgili olsa emin ol bize iş düşmezdi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda CX-5  Power 2.0 SKY-G 4x4 AT    110.000

Ben anlamadim. Bu arac simdi En Full benzinli modelin fiyati mi ? yoksa bunlar base fiyatmi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda CX-5  Power 2.0 SKY-G 4x4 AT    110.000

Ben anlamadim. Bu arac simdi En Full benzinli modelin fiyati mi ? yoksa bunlar base fiyatmi ?

En full benzinli fiyatı, sanırım senin aracına denk düşeni ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hmm anladim. Power versiyonu yani full olaniymis. 47.000 Usd 'ye almistim ben. Bugunku kurdan 84.000 TL eder.  tam 26.000 TL fiyat farki var Rusya ve Turkiye arasinda. Hadi bu tamam da , dizel versiyonun 161.000 TL olmasina ben anlam veremedim. Turkiyede arac fiyatlarini takip etmiyorum ,yanlis yorum yapmayayim ama sanirim 161.000 TL ye Cx-5 yerine farkli marka/model de dusunebilirdim. Kaba tabirle " DELİ PARA!"  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onceki gün bir arkadasima daha Kia Sorento aldik ! USA 'dan getirttik bu kez 3.5 Lt. Cunku ilk alan arkadasim 2.2 Lt lik versiyonu tercih etmisti cok da tatmin etmedi onu. Eminim soyleyeceksiniz ayni araclar degil,teknoloji farkli vs diye ama.. Birkac aydir Cx-5 kullanan birisi olarak sunu soyleyeyim " USA versiyon Sportage'i daha once kullansam KESİNLİKLE CX-5 AL-MAZ-DIM ! ic kalitesi , donanimi , ve cussesi ile gercek bir jeep gibi. Bagaj ve gerktiginde acilan arkadaki extra 2 koltuk fazlasiyla hosuma giti. Skyview tavan  ile inanilmaz genis ve konforlu bir arac ! Tavsiyem ,Tr de fiyatlari denk ise Sorento yu da bir deneyin cx-5 oncesinde..

edit:  Rusya 'da Cx-5 ve Sorento'nun full fiyatlari hemen hemen ayni.  Usa'dan getirttigimiz arac daha da extra ozelliklere sahip olmasina ve Motor farkliligina ragmen Rusyadaki 2.2 lt lik versiyon ile ayni paraya mal oldu. Ayrica USA'daki Sorento nun kasa farkliligida var cok daha sekilli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onun tek sebebi 2.0 aracın ÖTV yani özel tüketim vergisi %80 iken 2.2 aracın ÖTV'sinin %130 olması

Yani iki araç da aynı fiyata mal olsa dahi Mazda'ya birinin fiyatına %80 ÖTV eklenirken diğerinin fiyatına %130 ekleniyor.. Aradaki "deli" fark Mazda'dan değil , devletten kaynaklı ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiyede 172bin liraya D sınıfı olan sorento 7 koltuklu olanı.

Aslında D sınıfı için iyi rakam. Araba nasıl acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar cahilliğimden soruyorum. Emisyona göre vergi düzenlenecek deniyor ya, o vergi MTV'mi yoksa ÖTV de etkilenecek mi bu değişiklikten?

Mantığım şu anki ÖTV motor hacmine göre yapıldığına göre o da emisyona göre belirlenecek diyor. Öyle olursa 2 sene içinde alınabilir fiyatlara gelebiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar cahilliğimden soruyorum. Emisyona göre vergi düzenlenecek deniyor ya, o vergi MTV'mi yoksa ÖTV de etkilenecek mi bu değişiklikten?

Mantığım şu anki ÖTV motor hacmine göre yapıldığına göre o da emisyona göre belirlenecek diyor. Öyle olursa 2 sene içinde alınabilir fiyatlara gelebiliriz.

Dediğin gibi mantıksal olarak her ikisinin de etkilenmesi lazım ama ortada doğrulanmış bir bilgi yok onun için ne desem yalan olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben mazdaya muhalefet olsun diye yazmadım.

Keşke mazda düşük hacim yüksek güç motorla ve tutarlı tüketim araçlarla gelse de pazar payını arttırsa, insanlarda sevdiği ve kaliteli araçlara binse diye umuyorum. Benim ne kadar mazdadan hoşlandığımı bilen bilir.

CX-5 tabiki de qashqaiden daha kaliteli bir araç ona inanıyorum fakat 2 qashqai fiyatı edecek kadar da değil. Burada dezavantajda olan cx-5 değil vergilendirmesi. Tiguanında fiyatları ortada. En dolusu 93.000tl. Qashqainin dolusunun fiyatları da o civarlarda ama 58.000tlden başladığı için insanlar crossover sınıfında bu fiyatlara arabalara binebiliyor üstelik volkswagen yani.

Ben isterdim ki fiyatıylada rekabet edebilip yaygınlaşsın, maksadım bu. CX-9 öyle geldi tek tük sattı, şuan listede göremiyorum. CX-5 içinde aynısı olmaz umarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...