Jump to content

Yeni Mazda CX-5 te Favori Renginiz Hangisi ?

Burak
 Paylaş

Yeni Mazda CX-5 te Favori Renkleriniz Hangileri ?  

66 oy

1. 1. Yeni Mazda CX-5 te Favori Renkleriniz Hangileri ?

• Tutku Kırmızısı
      21
    • Gökyüzü Mavisi
      20
    • Metropol Grisi
      5
    • Kristal Beyazı
      7
    • Siyah
      6
    • Alüminyum Grisi
      2
    • Kutup Beyazı
      6

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Fotifoti

6

• mtutun

9

• EgeG

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

O renkten fazla gelmemiştir umarım.. :) Trafik renksizleşiyor bu griler yüzünden , sürekli bulutlu hava var yollarda,, alın renkli araç binin arkadaş yollar şenlensin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tayin mi çıktı abi ? En son bizim buralardaydın :)

evet adana/karataş

adana ve karataş üzerine bi hayli konuşacak konu var elbette sohbet bölümüne bununla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum

enterasan bi rdiğer konu ise karataş ta ben dahil olmak üzere 4 mazda3 sahibi var

(bilmeyenler için adı ilçe olmak la birlikte karataş köy üstü yerleşim birimidir)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet adana/karataş

adana ve karataş üzerine bi hayli konuşacak konu var elbette sohbet bölümüne bununla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum

enterasan bi rdiğer konu ise karataş ta ben dahil olmak üzere 4 mazda3 sahibi var

(bilmeyenler için adı ilçe olmak la birlikte karataş köy üstü yerleşim birimidir)

Üniversite'yi Adana'da okudum, sonrasında orada 2 sene çalıştım ama hiç Karataş'a gitmek nasip olmadı. Yazını bekliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/08/28/gny/haber,F5EB9656E9454167A01BEEDA70F3BD50.html

"Renkler bizim fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal dünyamızı derinden etkileyebilen çok geniş kapsamlı bir güçtür" diyen Çağan, şöyle devam ediyor: "Bu gücü neden hayatımıza mutluluk, huzur, rahatlık, neşe ve enerji getirmesi için kullanmayalım. Neden sağlığımız ve yaşamımızın kalitesini artırmak veya iş hayatımızda istediğimize ulaşmak için kullanmayalım?"

MAVİ

* Sakinliği, sükunetliği, üretkenliği simgeler.

* Duyarlılık, olumlu düşünceler ve ilerleme arzusunu temsil eder.

* Bu rengi seven kişiler kalbinin sesini dinlemekten çok, mantığıyla hareket etmeyi severler.

* Algıları güçlü, hayalci, yaratıcı, mantıklı düşünebilen ve mantıklı karar alabilen kişilerdir.

* İdealleri yüksektir. Birçok işi aynı anda yapmaya yeltenirler.

* Geziye gitmeyi severler.

* Bazıları rahatlamakta zorlanabilir.

KIRMIZI

Liderlerin rengidir.

* İnsana kuvvetli benlik ve istediği yere gelebilmesi için güçlü ve bitmeyen bir arzu verir.

* Kırmızı hastası olanlar, etraflarındaki insanların bir şeyler yapması için itici güç olabilir.

* Etkileyicilik, karizma, dürtülere sahip, heyecan, sorumluluktan kaçmayan, gönüllü, hırslı, kararlı, güçlü, rekabetten zevk alan kişilerdir.

* İlişkilerinde sevgi dolu, sıcak kalpli, iyimser, hoşgörülü ve cesurdurlar.

* Çekingenlikleri yoktur.

* Kopamayacakları şeylerden birisi aşk, biri de cinselliktir.

* İnatçı, saldırgan, sinirli kendini düşünen bencil hale gelebilirler.

SIYAH

Gücü, tutkuyu ve resmiliği simgeler.

* Konsantrasyon rengidir. (Yazarın notu: Einstein gün ışığı olmayan ve perdeleri siyah bir odada konsantre olur ve düşünürmüş.)

* Siyah sevenler; hırslı, güçlü arzu ve fikirleri olan bir kişilik.

* Çaresizlik, kin, nefret ve kötülük rüzgarları ile çevrili olduklarının ipucudur. (Yazarın notu: Filmlerde kötü adamlar simsiyah giyinir. Fakat artık iyiler de siyah giyiyor; güçlüyüm dercesine...)

BEYAZ

Doğruluğun, dürüstlüğün, açıklığın ve temizliğin rengidir. Bu renkten vazgeçmeyenler; sezgisel, alçak gönüllü ve azizler kadar insancıldırlar. İyi insanlardır, egoları yok denecek kadar azdır ve belki de yoktur. Çevrelerindeki insanları kendilerinden çok düşünürler.

KAHVERENGİ

İnsan hareketlerini hızlandıran renktir.

* Bu rengi ruhsal dengesi yıpranmış kişiler sever. Bu kişilerin duygusal tatmine ihtiyaçları vardır.

* Dinlenmeyi ve rahatlamayı isterler.

* Kendisini güvende hissedebileceği ortamlarda yaşamak ister.

GRİ

Bu renk tutucu, üzüntülü, hüzünlü, heyecansız, sıkıntılı duyguları ve depresyonu ifade eder.

* Bu rengi sevenler de depresif, düşük enerjili ve bencil kişilerdir. n Karar vermekte zorlanırlar.

LACİVERT

* Sonsuzluğun ve otoritenin simgesidir.

* Lacivert sevenler; güvenilir, merhametli, başkalarına karşı sorumluluk sahibidirler.

* Çevreyi ve kendilerini çok eleştirirler.

* Mükemmellik bekleyen insanlardır.

* Çevresindeki insanlar tarafından rahatlıkla kullanılırlar, 'hayır' diyemezler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cx-5 renk sıkalasına, 6'daki SOULD RED'in de eklendiğini belirtelim ;)

mazda_cx-5_sg_1-580x435.jpg

179811d1324493217-euro-spec-mazda-cx-5-official-pics-debut-frankford-motor-show-5-jpg?stc=1

002-2014-mazda-cx-5-opt.jpg

Bence hepsi çok yakışmış. Beğendiğimden değil ama metropolitan grisi bir farklı gösteriyor arabayı  :krrsz:

Hatta hiç yakışmamış ama bir değişik duruyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

Bence DRL, Bumper ve Cam film'i eklendiginde guzel duruyor Metropolitan grisi (arabamin rengi bu oldugu icin soylemiyorum yanlis analasilmasin :))

Sevgiler

Iyi pazarlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2013 modellerde soul red ve meteor gri eklendi. Metropol gri kalktı galiba. Benim favorim meteor gri içi bej deri. 2.olarak soul red içi bej. İddialı ve yakıyor. Olmadı klasik, beyaz içi siyah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2013 modellerde soul red ve meteor gri eklendi. Metropol gri kalktı galiba. Benim favorim meteor gri içi bej deri. 2.olarak soul red içi bej. İddialı ve yakıyor. Olmadı klasik, beyaz içi siyah.

abi yeni 3ün donanım paketleri belli mi ?  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyaz/Siyah a katılıyorum.  Veya siyah/siyah  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün beyaz CX-5 Power sipariş ettim. Allah kısmet ederse 07.07.2013 tarihinde teslim alacağım.Sıcak ve tozlu bir yerde yaşadığım için açık renk tercih ettim. Fotoğrafları en kısa zamanda paylaşacağım. Gerçekten muhteşem bir araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha dun datcaya gelirken mavi bir tane gorduk ve esime "bak cx-5 , yollarda pek goremezsin iyi bak" dedim. Esimin ilk dedigi sey "rengi cok guzelmis, bu mavi mazdaya cok yakisiyor" dedi.

Yani yolda mavi mazda 3 gorsek donup bakioruz ve hatta kiskanioruz desek yeridir. :)))

Bende kendimi benim arabada lansman rengi diye avutuyorum:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...