Jump to content

Kapı açma Elciği (plastik) nerden bulurum ?

bluemouse
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar

1990 Mazda 626 sedan bir aracım var geçenlerde kapıları kilitli iken ben kumandadan açana kadar bir arkadaşım kapı kilidini zorlayınca nikelajlı plastik parçayı kopardı. Bende kapıyı komple sökerek parçayı japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım. Hemen ardından başka bir arkadaşım daha kurumadan tutmuştur bu direyerek tekrar kopardı. Bu plastik parçayı internette araştırdım bulamadım. Hep komple set olarak var nette ve 30-40 TL civarı bana sadece parmaklarımızla yukarı çektiğimiz plastik elcik parçası lazım nereden bulabilirim sizce ?

Şimdiden herkese teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaşlar

1990 Mazda 626 sedan bir aracım var geçenlerde kapıları kilitli iken ben kumandadan açana kadar bir arkadaşım kapı kilidini zorlayınca nikelajlı plastik parçayı kopardı. Bende kapıyı komple sökerek parçayı japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım. Hemen ardından başka bir arkadaşım daha kurumadan tutmuştur bu direyerek tekrar kopardı. Bu plastik parçayı internette araştırdım bulamadım. Hep komple set olarak var nette ve 30-40 TL civarı bana sadece parmaklarımızla yukarı çektiğimiz plastik elcik parçası lazım nereden bulabilirim sizce ?

Şimdiden herkese teşekkürler

Geçmiş olsun, öncelikle...

Bahsettiğiniz parça mutlaka mevcuttur ama internette araştırmayla size komple parçayı satmaya çalışıyorlardır...

Bursa size yakın, Alko otomotiv diye çıkma parça satan yer var, internette mevcut, ancak siz bizzat kendilerine giderek bu bahsettiğiniz parçayı alabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Yoksa bulmanız biraz zor.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Bir arkadaşımın plastik kaynak (sıcak hava üfleme) işi ile eskisinden sağlam oldu.

Diğer arkadaşlara fikir olsun diye yazmak istedim. Kırılan veya kopan plastik parçalarınıza Japon Yapıştırıcısı sürmeden önce Plastik Kaynak (sıcak hava üfleme) sistemini bir araştırın derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir arkadaşımın plastik kaynak (sıcak hava üfleme) işi ile eskisinden sağlam oldu.

Diğer arkadaşlara fikir olsun diye yazmak istedim. Kırılan veya kopan plastik parçalarınıza Japon Yapıştırıcısı sürmeden önce Plastik Kaynak (sıcak hava üfleme) sistemini bir araştırın derim.

Kimlerde bulunmakta bu kaynak işi...

Teşekkürler, geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

benim kaporta ve boya yapan bir arkadaşımda vardı ama aslına bakarsanız üflettiği cihaz saç kurutma makinesine benzer ve maktap tipinde bir makineydi.

Fikir vermek adına bu sıcak hava üfleyen cihazın aynısını cep telefonu tamir eden bir kaç iş yerinde de gördüm. Edindiğim bilgiye göre cihazı sıcak üfleme olarak cep telefonlarının epromlarını değiştirmek için kullanıyorlarmış.

Bizimkisi belkide türk işi bir çözümdü.  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...