Jump to content

Facebook - Mazda ile Kazan

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 182
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

70

• Superas

16

• emregc

55

• İlhan

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ben avengers ı düşünüyorum, iknaya gerenk yok, ben gidicez dedim mi bitmiştir olay :D :D

Oldu, gözlerim doldu..... :D Biraz daha inandırıcı bir ifade kullansaydın keşke.... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Mazda yarışma yapmış hiç haber vermiyorsunuz, kaçırdık Autoshow VIP biletleri :D

Yav Mazda sahibi olmayıp, alma potansiyeli olanlara bedava verilmesi lazım değil mi?

Size niye versin ki Mazda? Siz zaten batağa saplan... Pardon Mazda almışsınız. :D

Değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte sorumuz: KODO tasarım dilinin şekillendirdiği en son konsept aracımız hangisidir? Doğru cevabı mazda@mazda-tr.com adresine yollayan ilk 10 kişi çift kişilik Auto Shop VIP günü davetiyesinin sahibi olacak. Cevaplarınızı bekliyoruz. (not: bu postun altına yazılan doğru cevaplar ve önceden davetiye kazananlar sayılmayacaktır.)

Hemen email ile cevaplayın ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Liste 14.30 da açıklanıyormuş ;)

Yarışma sorumuzun cevabı: "TAKERI". Auto Show 1 Kasım VIP gününe çift kişilik bilet kazananların listesi saat 14:30'da açıklanacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

buyrun,

2. gün Auto Show VIP günü davetiyesi kazananlarımız aşağıdadır:

1. Enes Kılıç

2. Atakan Baykocak

3. Fatih Avşar

4. Ali Burak Genç

5. M. Yunus Akdeniz

6. İsmail Terzi

7. Furkan Ünal

8. Umut Ersin

9. Cahit Açıl

10. Bülent Özcan

son anda potaya girmişim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dk da ilk 10 a giremedik bugün, yarın daha hızlı davranmak lazım  :)...

Valla ben de şans eseri yakaladım :D Facebook'ta siteden bir link paylaşmak için girdim bir baktım soruyu sormak üzereler :D

Tabii yarışma olunca link mink unuttum :D

Acaba sinema biletleri gibi davetiyeler iki kişilik mi ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sitede yazmışlar, hatta ben de alıntılamışım ama dikkat etmemişim ;)

Doğru cevabı mazda@mazda-tr.com adresine yollayan ilk 10 kişi çift kişilik Auto Shop VIP günü davetiyesinin sahibi olacak
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Soru geldi, cevapladınız mı ? :D

3. gün sorumuz: Lanse ettiğimiz 6. nesil SKYACTIV Teknolojisiyle başardığımız ve otomotivde çığır açan sıkıştırma oranı kaçtır? Doğru cevabı mazda@mazda-tr.com adresine yollayan ilk 10 kişi çift kişilik Auto Show VIP günü davetiyesinin sahibi olacak. Cevaplarınızı bekliyoruz. (not: bu postun altına yazılan doğru cevaplar ve önceden davetiye kazananlar sayılmayacaktır.)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...