Jump to content

Facebook - Mazda ile Kazan

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 182
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

70

• Superas

16

• emregc

55

• İlhan

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ya bu yarışmaya katılabilmek için Pc'nin, server bağlantı kablosunu çıkardım. Malum Facebook vs. filtreleniyor. Kablosuzdan bağlanıp bende cevabı gönderdim ama tabi biraz geç oldu benimki. Bakalım şans kısmet.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Soruyu facebookunda göremiyorum,  gören var mı...

Ben görebiliyorum ama kendi zaman tünelimde sayfasına girince göremiyorum.

Mazda sayfasına girdiğinde yukarıda Öne çıkanlar yerine Sayfanın Paylaştığı Gönderileri seçmen lazım. Facebook para kazanabilmek amacı ile her gönderiyi göstermemeye başlamıştı aylar önce sanırım onun sonucu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pek sanmıyorum, hafta sonu katılan sayısı yüksek oluyor zaten. O yüzden gününde geçerlidir bence. Ama inşallah girebiliyorsundur tabiki :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abiler mevzu vip biletle iceri girmek degil mevzu vip gunune katilabilmek. yoksa bilet 10tl mi ne yani para degil. benzine verdigimiz paraya bakin :) 5tl litresi 2 litre az benzin alin gidin ama vip gunune girmek bilet almak falan mumkun mu oydu benim derdim :) ha derdim kalmadi o ayri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önce iletişim bilgilerini istiyorlar sonrada bunu atıyorlar

Sevgili Mazda sever,

İletişim bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mazda Auto Show VIP günü davetiyesi için gerekli olan bilgiyi, sizleri 30-31 Ekim 2012 tarihlerinde telefon ile arayarak paylaşacağız. Bu tarihlerin sizin için de uygun olmasını umuyoruz.

Mazda olarak, sizleri Auto Show’da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

İyi günler dileriz.

---

Bileti almak kolay değil öyle , şimdi de telefonu açıcan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önce iletişim bilgilerini istiyorlar sonrada bunu atıyorlar

Sevgili Mazda sever,

İletişim bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mazda Auto Show VIP günü davetiyesi için gerekli olan bilgiyi, sizleri 30-31 Ekim 2012 tarihlerinde telefon ile arayarak paylaşacağız. Bu tarihlerin sizin için de uygun olmasını umuyoruz.

Mazda olarak, sizleri Auto Show’da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

İyi günler dileriz.

---

Bileti almak kolay değil öyle , şimdi de telefonu açıcan :)

Az önce mail geldi ,vip davetiye kazanmışım :) iletişim bilgilerini gönderdim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bugün kazandım. Aam ben sadece mail ile cevabı ve adımı gönderdim. Başka bir bilgi göndermedim. Nasıl beni arayacaklar ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bugün kazandım. Aam ben sadece mail ile cevabı ve adımı gönderdim. Başka bir bilgi göndermedim. Nasıl beni arayacaklar ...

İkinci bir e-mail atarak telefon numaranızı gönderirsiniz :) Size ilk olarak kazandınız diye e-mail gelecek zaten. O e-mailde bilgileri isteyeceklerdir sizden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8. Gün sorumuz: Üretiminde SKYACTIV Teknolojilerinin ilk kez kullanıldığı modelimiz olan Mazda CX-5’in konsept otomobilinin adı nedir? Doğru cevabı mazda@mazda-tr.com adresine yollayan ilk 10 kişi,çift kişilik Auto Show VIP günü davetiyesinin sahibi olacak. Cevaplarınızı bekliyoruz. (not: Bu postun altına yazılan doğru cevaplar ve önceden davetiye kazananlar sayılmayacaktır.)

Minagi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...