Jump to content

Lantis Triger Seti Hakkında

Guest sedat07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Opel yazacak degilya elbet mazda yazacak. Parayı kim verirse onun adı basılır

benim Lantisde de 60 binlik triger takılı. ilk trigeri serviste taktırdım, adamlar yan sanayiden daha kötü birşey takmış. üstünde marka felan yazmıyor, trigerin dişleri cam gibi kaygan, dişsiz birşey takmışlar.

Sn İsmail 1903 çok ciddiyetsiz yorum yapmışsın , yok opel mi yazacakmış, bilmem ne, ne biçim bir anlayış bu;  arkadaşım,  ben orjinalin üstünde mazda ibaresinin olduğunu ifade etmek istedim, Sn Ali Gb ,  yukarıda serviste takılmış kayışında marka ibaresi olmadığını yazmış. Ayrıca mazda kayış üretmiyor , kaliteli üetim yapacak firmalara üretiriyor, üzerinde ismi olması kalitesinin garantisi bence.    Kayışlar yanlış hatırlamıyosam Almanya da üretiliyor.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankarada başayar ve meb çin de kendisi ürettirip orj diye kakalıyor çoğu parçayı haberiniz olsun.diğer illeri bilemiyorum mazda adıyla alakası yok yaptıkları işin şahsi davranıyor üçkağıtçı adamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankarada başayar ve meb çin de kendisi ürettirip orj diye kakalıyor çoğu parçayı haberiniz olsun.diğer illeri bilemiyorum mazda adıyla alakası yok yaptıkları işin şahsi davranıyor üçkağıtçı adamlar

Benim servislerde başıma gelenleri biliyorsun sanırım Cihanım.

Meb Başayar ve Herter ile papaz olduk :)

Herterde taktıkları trigeri yukarda anlattım. ustam inanamadı öyle trigere.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böle bir davranış usulsüzdür, kanunsuzdur, arkadaşlar orjinal mazda parçaları şeffaf poşet içinde ve sarı etiketli olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün başayardan fiyat aldım 575 tırger setı fıyatı. 245 tl ıslıcılıgı var , toplamda 820 tl azcık çokmu ne...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün başayardan fiyat aldım 575 tırger setı fıyatı. 245 tl ıslıcılıgı var , toplamda 820 tl azcık çokmu ne...

Resmen soygun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Git Ostim Murat ustaya onda kitlemesi de var trigerin, 350-400 TL ye maal olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böle bir davranış usulsüzdür, kanunsuzdur, arkadaşlar orjinal mazda parçaları şeffaf poşet içinde ve sarı etiketli olur.

Kanunsuz manunsuz başayarda bizzat şahit oldum söylüyorlardı inanmıyordum ama bizzat görünce ikna oldum logosuz etiketsiz şeffaf bir poşette parçanın üzerindeki tek işaretçi made in china yazısı o kadar.resmen suç işliyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kanunsuz manunsuz başayarda bizzat şahit oldum söylüyorlardı inanmıyordum ama bizzat görünce ikna oldum logosuz etiketsiz şeffaf bir poşette parçanın üzerindeki tek işaretçi made in china yazısı o kadar.resmen suç işliyorlar

Servis tokatçı, şu servislere gitmeyin. Beni kazıklamaya çalıştırlar, 50-100 tl lik hava hortumuna 170 tl diyorlar. tabi 1,5 sene önce olan olay.

Herterde bana markasız bir triger taktı, üstelik triger kapağını da dışarı taşırmış, ustam hemen fark etti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Asıl önemli olan sahtecilik olması , yan sanayi takıpta orjinal parası alıyosa bu bir sahtekarlıktır, yoo  maliyet açısından, yan sanayi takma tercihini müşteriye bırakıp, bu durumu başta sölemesi gerekirdi, böle bişey olmadığına göre direk sahtecilik.

Ayrıca ben şu ana kadar aldığım parçaların çoğunun üzerinde almanya ve japonya üretimi oduğunu okudum, yazdığım gibi yedek parça deposu kodu olan sarı etiketli parçalardı,  yani hiç çin de ürettrilmiş mazda orjinal parçasına raslamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Asıl önemli olan sahtecilik olması , yan sanayi takıpta orjinal parası alıyosa bu bir sahtekarlıktır, yoo  maliyet açısından, yan sanayi takma tercihini müşteriye bırakıp, bu durumu başta sölemesi gerekirdi, böle bişey olmadığına göre direk sahtecilik.

Ayrıca ben şu ana kadar aldığım parçaların çoğunun üzerinde almanya ve japonya üretimi oduğunu okudum, yazdığım gibi yedek parça deposu kodu olan sarı etiketli parçalardı,  yani hiç çin de ürettrilmiş mazda orjinal parçasına raslamadım.

Gürhan abi ben aracı bırakığ gittim hertere, taktıkları triger içler acısı. ne tırnak var trigerde ne marka. cam gibi bir triger.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Valla baya bi zaman geçmiş konunun üzerinden.Ben trigeli yan sanayi aldım , seti 80 işçiliği 100 ,  180 liraya mal ettim , Çok sevdiğim arabamı sattım bile , alıcı arkadaşada trigeli değiştiğimi ama 50 bini geçirmemesini tembihledim , bu arada  Lantisimi  satılık dediğim günün bi gün sonrası 5 müşteri arasından en yüksek fiyatı verene sattım. Ne vardı sanki eller gibi 10-15 gün  alıcı çıkmasada binseydim.Gerçekten Lantisi hiç bir zaman unutmayacağım , aramızda sanki duygusal bi bağ vardı ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...