Jump to content

2012 Mazda Servis Bahar Kampanyası Nerede Kaldı?

sedatp
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şu an Mazda Beka'dan bir sms geldi " Yaza merhaba kampanyası 25 Mayıs-25 Haziran tarihleri arasında periyodik bakımlarda %20 iskonto Fırsatını Kaçırmayın" şeklinde

Bu beklediğimiz kampanyamı ?. Yedek parça ve aksesuardan hiç söz edilmemiş ama.

Yoksa Beka'nın bağımsız bir kampanyasımı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha dün bakım yaptırdım haftasonu taitle gideceğim için bekleyemedim

O zaman size üzülerek geçmiş olsun diliyorum. Ama forumdan uzun süredir uzak olsanız gerek, çünkü bayağıdır bu kampanya bekleniyor ve forumda paylaşılarak konuşuluyordu. Sağlık olsun bir dahaki sefere yakalarsınız inşallah Mazda kampanyayı. 

Olmadı "Honda" bir kampanya yapar o fırsattan yararlanırsınız. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuyu ben açmıştım zaten :D  evo cem abi %20 olmasa da yardımcı oldu sağolsun devamlı aynı yere gittiğim için o yüzden çok birşey kaybetmedim açıkçası. Hondayı abim aldı iş yerinde kullanıyor 250 bin km de zaten onun servisle işi yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuyu ben açmıştım zaten :D  evo cem abi %20 olmasa da yardımcı oldu sağolsun devamlı aynı yere gittiğim için o yüzden çok birşey kaybetmedim açıkçası. Hondayı abim aldı iş yerinde kullanıyor 250 bin km de zaten onun servisle işi yok :D

Aaa şaka gibi gerçekten :) dikkat etmemişsim. Dedimya uzun süredir yazılıyor, çiziliyor, konuşuluyor haliyle son eklenen her yazıyı okudukça başı kaçıyor :). Konuyu sizin açıp kampanyayı kılpayı kaçırmanız  talihsizlik diyeyim artık. Ama olsun vardır her işte bir hayır. Sonuçta indiriminiz yapılmış zaten size özel. Bizler artık faydalanırız inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kampanya yer alan aksesuarlar sanki sınırlı gibi. Mazda'nın web sayfasında yer alan Mazda yaz kampanyası 2012 sayfasında belirli başlı aksesuarlar var. İlgili linki gönderiyorum. İlk linkte kampanyada yer alan aksesuarlar. İkinci linkte tüm Mazda aksesuarları yer alıyor

http://www.mazda-tr.com/owning_mazda/seasonal-offers/

http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda3/accessories/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...