Jump to content

Spoiler Montajı Yaptırdım

Erdoğan Ardıç
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar.size daha öncede bahsettiğim spoilerin montajını geçen cumartesi periyodik bakım ile beraber yaptırdım.fotoları altta iki parça halinde veriyorum.(araba kirli,kusura bakmayın lütfen  :)  )  resimlerin alt tarafına da bakım ve extra yapılanlar ile ilgili bir bilgilendirme yazıyorum

post-6916-141695288632_thumb.jpg

post-6916-141695288635_thumb.jpg

post-6916-14169528864_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önce montajı yapılan spoiler ile ilgili düşüncelerim:  kesinlikle beklediğimden daha iyi çıktı diyebilirim. üründe kalıp hatası,döküm hatası şekilsel bi bozukluk v.s. herhangi birşey yok.ebat olarak orjinal spoiler resimlerinde gördüklerimle aynı.yalnız bu spoiler bagaj kaputunun kenarlardan 3-4 mm içeriden başlıyor.orjinallerinde kaput sağ-sol kenarlarında uç noktaya kadar uzuyormu,bunu bilemiyorum. resimlere bakınca daha iyi anlarsınız dediğimi. montaj konusunda servisteki arkadaşlar oldukça dikkatli davrandılar. sista silikon ve çift tarafı yapışkan bant ile çok sağlam bir şekilde yapıştırıldı.özellikle kumpasla ölçtüm tam merkezde duruyor spoiler. boyayla ilgili de herhangi bir sorun yok.burada belli olmuyor ama araç yıkanmış halde ve yoğun güneş ışığı altında baktığımda renk ayrımı hiç yok.spoiler çok hafif malzemeden üretildiği için bagajın açılmasıyla ilgili de herhangi bir sorun yok.

diğer yapılanlar ve fiyat: aracım 13000 km de , 30000 periyodik bakımına gittim. motor yağı, filtre,camsuyu ve diğer ıvır zıvırlar işlemi yapıldı.rutin kontrol haricinde sorun çıkmadı. ayrıca arka camlar için orijinal perde taktırdım.şu klipsli olanlardan.perdeler çok işlevsel ürünler.benim gibi küçük bebeği olanlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır.bir önceki aracımda da vardı,benim hanım 'bunada al' diye kafamı ütüleyip duruyordu.malum arkada oturuyorlar.ayrıca egzost başlığı aldım,orijinal ürün olduğu için haliyle üst kalite.piyasadakilerle kıyaslanamaz. birde iphone araç şarj cihazı aldım,bir önceki bozulmuştu.şarj cihazı makaralı,kabloyu üstüne sarıyor ayrıca üzerinde aux jakıda bulunuyor. başka sormak istediğiniz birşey olursa açıklama yapabilirim. buradan evo mazda çalışanlarına teşekkür ediyorum.insanın arabasını götürdüğü yerde karşısında rahatça konuşabileceği muhatap bulması güzel bir duygu.

iphone kablo 33.94

bakım ücreti toplam: 190 (bütün işçilikler dahil)

egzost ağzı  127.52

güneş perdeleri  153.83

bagaj spoileri  212

(toplam rakam üzerinden bir miktar indirim yapıldı, fiyatlar kdv hariçtir)

post-6916-141695288642_thumb.jpg

post-6916-141695288644_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben ikinci gönderiyi yazana kadar siz cevaplamışsınız.  :D  iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hepsini güle güle kullan arkadaşım. Bende bir iki birşeyler yaptıracağım ama bu gün yarın başlayacak kampanyayı bekliyorum. Keşke Sende aksesuarlar için bekleseydin birazcık daha. Sadece periyodik bakımını yaptırıp geçseydin.

Spoileri iyi fiyata yaptırmışsın, orjinali ile fiyatı mukayese edildiğinde çok hesaplı. Sedan araçlar için tek tip spoilermi vardı yaptırdığın yerde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullanın cok yakışmış . Spoiler benimde aklimda. Yanlışım varsa duzeltin lutfen , spoiler orijinal degil sanirim. Spoiler nerede yaptırdınız paylaşabilir mısınız ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.spoiler evo mazda da takıldı ve dediğim gibi görüntü olarak  anladığım kadarıyla orjinalinden kalıp ölçüsü çıkarılarak yapılmış. farklı bir şekilde spoiler varmıdır diye sormadım ama olacağını sanmıyorum. ben genel olarak arabamın görüntüsüne hasta olmama rağmen arkadan baktığımda kendi kendime bu arabada bişeyler eksik diyordum.şimdi artık o eksiklik kalmadı. :D  farklı bir tipte spoiler elbetteki kişisel tercih meselesidir ama ben kendi adıma konuşayım daha iri yapılı bi spoilerin pek hoş duracağını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güle güle kullanın çok yakışmış arada bir böle değişiklikler hoş oluyor bende bir kaç modifikasyon düşünüyorum hatta arkaya spoiler yaptırdım orjinaline sadık kalınarak kalıptan yapılma vede 40 cm ye 40 cm ön  kaput havalandırma aldım boyanıp monte edilmesi gerek ama meşguliyetten uğraşamıyorum bu aralar tamirci bir arkadaşın orada duruyor parçalar bide önlere 3cm e 15 cm lik müthiş gündüz ledleri sipariş ettim oda yolda bakalım ne zaman gelir. aracımın işlemini bitirdiğimde bende bırakırım fotoları türkiyedeki en havalı 323 HB benim arabam olacak. :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güle güle kullanın çok yakışmış arada bir böle değişiklikler hoş oluyor bende bir kaç modifikasyon düşünüyorum hatta arkaya spoiler yaptırdım orjinaline sadık kalınarak kalıptan yapılma vede 40 cm ye 40 cm ön  kaput havalandırma aldım boyanıp monte edilmesi gerek ama meşguliyetten uğraşamıyorum bu aralar tamirci bir arkadaşın orada duruyor parçalar bide önlere 3cm e 15 cm lik müthiş gündüz ledleri sipariş ettim oda yolda bakalım ne zaman gelir. aracımın işlemini bitirdiğimde bende bırakırım fotoları türkiyedeki en havalı 323 HB benim arabam olacak. :D :D

Vallahi Gürhan tüm bu işlemleri yaptırdıktan sonra, beyaz kelebeğine  At Nalımı takarsın, kocaman bir nazar boncuğumu asarsın, birtane cevşenmi asarsın bilmem ama muhakak birşeyler yap.

Bekliyoruz görüntüleri Allaha emanet ol.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...