Jump to content

Mazda3 Yan MarşpiyeL

ECA19
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese selamlar. Öncelikle belirtmek isterim ürünün benimle ticari uzaktan yakından ilgisi yoktur. İlanı gördüm sizlerle paylaşmak istedim. Bu aksesuar eminim her mazda3 sahibinin aklının bir köşesindedir.
Ben en kısa zamanda ürünü gidip görmeyi düşünüyorum . Ama daha yakında oturan bir mazda sahibi varsa ve bilgi verebilirse sevinirim.İyi günler...  :hi:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-mazda-3-marsbiel-cartuninggarage-79546300/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi aradım  CARTUNİNGGARAGE'ı 2011-2012 modellere de uygun marşpiyel varmış. Boyalı fiyatı 160 tl dediler.Sipariş üstüne çalışıyorlarmış. Pazarlıkla 150TL ye kapatılır :) Bilginize

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Listede ki aksesuar fiyatları anlamsız derecede pahali. Ben aracıma taktirdigim her parçanın orijinal olmasını isterim ama şartlar buna izin vermiyor. Mazda Türkiye nin bu konuda calışma yapması gerekir. Fiyatları indirse İnan daha cok kar eder . Kimse disarida alternatif aramaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Listede ki aksesuar fiyatları anlamsız derecede pahali. Ben aracıma taktirdigim her parçanın orijinal olmasını isterim ama şartlar buna izin vermiyor. Mazda Türkiye nin bu konuda calışma yapması gerekir. Fiyatları indirse İnan daha cok kar eder . Kimse disarida alternatif aramaz.

Bizim için öyle ama işin Mazda boyutu öyle değil... Mazda'nın ucuz marka olmasını istemiyorlar... Bi bakıma da haklılar...

Halk arabası olmasın, teknotrat kesimin aracı olmayı yeğliyorlar...

:P :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi arabayi pahali satsın ki satıyorlar ama aksesuarda halkçı olsunlar :) bu sayede kasasına daha cok para koyacak. Sonucta ben bu marspiyeli alacam kafadan 200 tl'yi gözden cikarmisim, bu parayi mazda ya bıraksak kotu mü olur? :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Parça fiyatlarının Türkiye ile alakası yok. Avrupa dan geldigi icin fiyatı onlar belirliyor. Turkiye sadece yılda iki kere kampanya yapıp az da olsa cazip hale getirmeye çalışıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat Oldukça uygunmuş, bu fiyata çakma spoiler bile yok. Geçen gün benim İmes tarafındaki spoiler yapan firma bilgisi baylaşmıştım. Boyalı olarak 250 TL fiyat vermişlerdi . Bu firmaya birde marşpiyel varmı yokmu ve fiyat soran bir e-mail attım. Cevabını paylaşırım buradan.

Fiyat uygun güzel hoş ama en azından yeni kasalar için, uygulama sonrası bir fotoğraf olsa daha güzel olurdu. Sonuçta 160 TL Gibi hesaplı ucuzda olsa cepten bir para çıkıyor. İşin sonunda birde beğenmeyip pişman olmakta var. Ne bileyim kalıp tutmaz,ürün yerine oturmaz, emanet gibi durur, boyayı tutturamazlar vs.. O yüzden riskli bir iş, örneğini görmeden bu işe girmek. Ama risk almadanda olmuyor bazı işler :)

Mazda'nın bahar kampanyası olsa bile bu fiyata yaklaşması mümkün değil. Hadi hayırlısı diyelim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan abi , ustalariyla konustum siz boya kodunu verirsiniz ona gore yapıyoruz dedi. İmalatci firmaymis. Bir ara yerlerini gidip göreceğim icime sinerse riske girerim. Birde bahar kampanyası gelsin bakalim, cebimize uygun olursa hic maceraya atılmayız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan abi , ustalariyla konustum siz boya kodunu verirsiniz ona gore yapıyoruz dedi. İmalatci firmaymis. Bir ara yerlerini gidip göreceğim icime sinerse riske girerim. Birde bahar kampanyası gelsin bakalim, cebimize uygun olursa hic maceraya atılmayız :)

Aynen öyle kardeş sonuçta para kolay kazanılmıyor. Artık ekmek aslanın agzında değil midesinde.

İyi düşünüp taşınıp karar vermek lazım. Bende spoylercenter ile irtibattayım. İkimizde bilgileri tekrar paylaşırız. Kal sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar kolay gelsin,

o resimdeki arac benim aracım, orda kullanılan marşbiyel orjinal araçlarımızın marjbiyel li ile aynı ölçü ve kalıblarından yapılmıştır,

Özetleyecek olursam Ankaradan x bir tuning ciden marşbiyel siparişi verdim ürünler elime geldiğinde kullanılan malzeme cok kötüydü ve kırılacak gibiydi, fakat ürünün artısı orjinal kalıbdan yapılmış olmasıydı, bunu8n üzerine Adem ustayla beraber cartuing e gittik ve orda marşbiyellerin kalıbını tekrar sağlam bir malzemeden yaptırarak montajını yaptırdık.

Marşbiyeller orjinal kalıbları ile aynısıdır aracın altına doğru geçmedir,  fiyat ise :) aynı helal olsun adama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzelse renk farkı yoksa ben de takdırayım malum serviste çok pahalı dünde gittim bizim eksozcudan eksoz ucu taktırdım güzel oldu paslanmaz malzeme harıkaydı speed marka iyide duruyor marşbiyeli ve bagaj üstü ince spoyler takdımı arabanın madifiyesi biter

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum birkaç kez altını sürttüm birşey olmadı, Kadir ustaya ben orjinal kalıbı verdim kendisi de malzemesinden tekrar üretti,

Marşbiyeli her iki ucundan tutarak ters yöne çevirin malzemenin kalitesini ve esnekliğini göreceksiniz, yukarda bir arkadaşımızın dediği gibi benimde bu işden bir kazancım yok :) bir önerim daha Esenler Adem usda dan da referans alın derim, cünkü kendisiyle gittik taktırmaya. 

orjinal klips bulablirseniz daha iyi oluyor, marşbiyeli vidalamadan taktıraiblirsiniz,  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeş eyvallah bilgi verdin saol ben tabii tanımam adem ustanıda silivri d oturuyorum bu punta işini sen nasıl çözdün ne öneriyon bize gidip ona göre yaptıralım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mevren teşekkürler yardımların için. Bende dahil olmak üzere birçok arkadaşımıza referans olacaktır. 150 tl çok değil gibi geliyor ağızdan çıkarken lakin parada kolay kazanılmıyor. En kısa zamanda siparişi vereceğim.)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• arezar
      Yazan: arezar
      Arkadaşlar hepinize merhabalar

Orjinalleri oldukça pahalı olan aksesuarlara alternatif uygulamalarım.

http://www.mazda-tr.com/owning_mazda/accessories/
      http://phwt.mazda-tr.com/tr/tr/M3F2/3/AccessoryDetails/4da70441-103c-4e61-9523-0ddf84221288
      http://phwt.mazda-tr.com/tr/tr/M3F2/3/AccessoryDetails/f66e406d-a4d9-4924-8a23-700fbf97a767

• Musen
      Yazan: Musen
      http://www.sahibinden.com/mazda_3_sedan_arka_spoiler_sifir_absWQQaXQQ7335495WQQpXQQdisplayitem
      Mazda 3 sahiplerinin dikkatine
    • honuuu
      Yazan: honuuu
      Anteni alalı çok olmuştu, takmak için zaman bulamamıştım, bugün hazır araba yıkanmışken takıvereyim dedim;

• fenygs
      Yazan: fenygs
      Merhaba. 2014 mazda 3 modeli için yurtdışı kaynaklarda geri dönüş kamerası olduğunu duydum. Ancak Türk kaynaklarda olmadığı söyleniyor. Aslı nedir bu durumun?
    • Mazda Türkiye
      Yazan: Mazda Türkiye
      Merhaba, 

Ailenizdeki herkese hediye aldınız. Peki ya Yeni Mazda3’ünüze? Bizce geri görüş kamerası bu yılbaşı için en heyecan verici hediye. 
      Yeni Mazda3’ünüzle geri gitmenizi ve park etmenizi daha güvenli ve kolay hale getirecek olan Arka Görüş Kamerasının yetkili servislerimizde satışı ve montajı yapılmaya başladı. Aksesuar, her iki gövde tipinde de kullanabilecek. 

Daha ayrıntılı bilgi için:  http://bit.ly/YeniMazda3ArkaGörüşKamerası

• Yeni Oluştur...