Jump to content

2010 Sedan Tampon Reflektoru

Alpay
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eşim araç kullanırken bende kendimi bilgisayar oyununda gibi hissederdim.  Adam yemece oyunu vardı, onun bir benzeri yolda ne kadar çukur,tümsek ve logar kapağı var hepsini toplardı. Yerinden çıkmış yağmur mazgalları bonus verirdi :)

Öyle böyle derken eşim alıştı iyi araç kullanmaya başladı derken, benimde içinde bulunduğumuz Honda aracımızla çok sağlam bir kaza yaptı. Verilmiş sadakamız varmış bize birşey olmadı . Araçta 15 Bin küsür masraf çıktı, 1 aya yakın Honda Damla'da yattı araç. Sonrasında eşim araç kullanmaktan soğudu ve bıraktı. Bende Honda'dan soğudum ve sonunda Mazda'yla tanışıp buluştum.

Hepimize kazasız belasız ve güvenli sürüşler dilerim. :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun :) bayanların üzerin bu kadar gitmeyin :) siz gerilirseniz, onlar da hata yapar. kasko var, canın sağolsun deyip rahat bırakacaksınız gayet güzel kullanıyorlar desem de kaldırımdan geçtik :D ama bir şey olmadı :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler :) . İnanın ağzımı açmadım cana gelen mala gelsin. Dediğiniz gibi kasko ne güne duruyor. Aksine inanın İstanbul'un o yoğun dur kalk trafiğinde, kendim araç kullanmaktansa, yan koltuğa oturup eşimin araç kullanmasının keyfini çıkarmışımdır.

Bazı şeyler malesef olacağı varsa oluyor. Bununla atlattığımıza şükür diyelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...