Jump to content

Otomatik Şanzıman Vites Yükselmiyor (1991 626)

cem1991
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar.1991 model 626 otomatik şanzıman bir mazdam var sıkıntım şu araba yolda normal şekilde giderken 2. vitesten itibaren devir yükselmesine rağmen vites yükselmiyor bu neden olur nasıl giderebilirim teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önceki arabamda 93 626da da aynı sorun vardı.

İlk tavsiyem yağ ve filtresinin kontrolü. Buna rağmen sorun devam ederse iyi bir usta bulman. Çünkü, benimkinde oring lastik ve dişlileri bitmişti. Bunun için ise şanzıman inmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba cem1991

aşağıdaki linki takip et

soruna gelince yaklaşık 3,5 litre alır fakat boşaltırken yaklaşık 1,5 litresi tork konvertörünün içinhde kalır ve onu değiştirebilmen için şanzımanan ınmesi gerikir bunun yerine bir kaç defa yağı değiştirirsen yağını tazelemiş olursun ve yağ olarak ATF 2 (dexron2 ) kullanmalısın linki takip edersen sana faydalı olur muhtemelen yağın azald ve kanalların içine selenoid valfler yağ eksikliğinde yeterli yağı basamıyor düz yolda farketmezsin fakat rampa yukarı giderken hissettirir kolay gelsin.

http://www.mazdaclubtr.com/28296/mazda323-araclarda-sanziman-yagi-degisimi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MURAT bilgi için tşk ederim sayende öğrenmiş oldum cumartesi günü şanzımancı yolu görünüyor bize selonoidler için adamla konuşmam gerekiyor galiba adam elinde çıkma şanzıman olduğunu ve fiyatına 1500ytl istedi bizim tamir ne tutar artık bilmiyorum ama inşl fazla bişey tutmaz.tekrarda tşk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...