Jump to content

Mazda Yaz Bakım Kampanyası 25 Mayıs - 25 Haziran

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1- Dexelia Ultra Yağ (4lt.).....................96,64  Aynı Fiyat (hilmibakırcı)

2- Yağ Filtresi ......................................10,80-14,36=3,56 Fazla (hilmibakırcı)

3- Polen Filtresi....................................43,86-59,05=15,19 Fazla (hilmibakırcı)

4- Balata Temizleme Spreyi....................8,46-10=1,54 Fazla (hilmibakırcı) iki adet kullanılmış

5- Cam Temizleme Sıvısı.........................3,40-2,95=0,45 Ucuz (hilmibakırcı)

6- Element Hava Filtresi.......................35,32-27,30=8,02 Ucuz (hilmibakırcı)

7- Mekanik İşçilik..................................90,00 20 ve 30 Bin bakım fiyatları farkılıdır ücretleri

Yukarıdaki döküm soldaki ReSuL sağdaki hilmibakırcı kullancılarının bakımda ödediği ücretler. Değişen parçalara hilmi arkadaşımız bazı parçaları pahalı bazılarınıda ucuza almış durumda. Sonuç itibari ile 11,82 TL fazla ödemiş gibi gözüküyor KDV hariç.  Parça fiyatları standart olması lazım değilmi servislerde ?.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 123
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• İlhan

26

• domestos

10

• alpergazel

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Liste fiyatları aynı olması lazım ama yanlış hatırlamıyorsam bazı parçalar için birden fazla seçenek olabiliyor.

Bir de liste fiyatları tavsiye edilen fiyatlar. Bazı işletmeler kendileri indirim yapabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat İskonto Tutar

Dexelia ulta yağ 5W30 4 Litre 96,64 19,33    77,31   

Polen Filtresi                         59,05 11,81    47,24   

Bertaraf                                       3   0,60      2,40   

Conta                                   4,21   0,84        3,37   

Yağ Filtre Kartuşu                 14,36   2,87      11,49   

Air Filtre                                   27,3   5,46        21,84   

Temizlik Sprey                             10   2,00        8,00   

Cam Su Katkısı                          2,96   0,59      2,37   

Bakım İşçilik                           130   26,00      104,00   

Ücretsiz Check-Up Mayıs-2012 -      -      -     

Silecek Takımı                            34,06        6,81      27,25   

Tutar   305,26   

Kdv %18    54,95   

Toplam     360,21   

Aracım 25.500 Km'de.Silecek takımarını indirimden yararlanıp sonbahar/kış için aldım şu an takmadım. Ön lastikleri arka lastiklerle yer değiştirdiler. 50 TL hediye çeki verdiler.

Merser acayip yoğundu, ama sağolsunlar çok ilgilendiler 2 saatte çıktım servisten. Serviste 2 tane RX-8 vardı biri kazalıydı, ön tamponu göçmüş sadece.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada servis boyunca atolyedeydim. Birazcık ayak üstü Halil usta ile, birazcık benim araçla ilgilenen usta ile muhabbet ettik . Polen filtresini kendi gözümle gördüm, vahim bir durumdaydı. 25 Bin Km sonrası ilk defa değişti . Aynı şekilde hava filtreside bayağı doluydu, o yüzden onuda değiştirdik. Hava filtresinin karton ambalajında Ford yazıyordu :).

Halil ustaya selamını ilettim, onunda sana selamı var Burak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracım 26738 km de. mazda evo da 3. 6 aylık bakımını yaptırdım.

cam suyu----------------------------- 3.90

motor yağı 5W30------------------- 96.64

sarf malzeme------------------------ 6.50

conta---------------------------------- 2.86

yağ filtresi kartuju------------------ 10.80

element air filter-------------------- 35.32

bakım işciliği------------------------- 79.00

toplam--------------------------------- 235.02

indirim--------------------------------- 44.92

indirimli toplam---------------------- 190.10

kdv------------------------------------ 34.22

genel toplam------------------------ 224.32

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dün sabah 08:30 itibari ile Hatay Ram´a gittim. Bir buçuk saat kadar süren check-up ve devamında yapılan bakımda aracımda herhangi bir sıkıntı olmadığı ustalar ve araç kabulde bulunan Nafi bey iletti. Aralık ayında yapılan bakımın üstüne sadece 5000 km. eklenince bu tablo ortaya çıktı. Tabi bu bakımda araçta sıkıntı çıkmamasının sebebi 5000 km´nin büyük bir kısmının eşim tarafımdan yapılmış olması :)

velhasılı kelam Hatay Mazda Yetkili bayisi ve servisi Ram Oto çalışanlarına başta Nafi bey olmak üzere teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan abi fiyatların standart olmaması bana da garip geldi. Sanırım bu konuyu servisle görüşcem.  ???

Hilmi seninle benim fiyatlar aynı. Ama ReSuL kullanıcısı ve volkan_627 kullanıcıları ile aramızda fiyat farkları var sarf malzemelerinde. Bizim yurt genelinde pazarlama elemanlarımız var. Hepsinin altında şirket arabası Toyota Corolla var. Hepsi bakımlarını bulundukları illerde yaptırıyorlar. Faturalar bana ulaşıyor bu güne kadar hiç sarf malzemeleri arasında fiyat farkı ile karşılaşmadım. Bazen tek fark yapılan iskonto tutarları farklı olabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de bu sabah kampanyanın son günü diye Evo'ya bıraktım aracı. Standart bakım yaptırıyorum henüz km dolmadığından dolayı. Bu arada radyodaki karakter problemi için görüştüm, değişim istedim. Bir de ön amortisörler çukurlara girdiğinde sanki bana sesli çalışıyor gibime geldiyor. İlk aldığım zamandan beri bu şekilde ama. İlk zamanlar baktırmıştım normal denildi. Ben sanki aynı model başka araç kullandığımda daha sessiz çalışıyor gibime geliyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Buna da bir bakılacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de 2 gün önce yaptırdım 30bin ba0kımını.  aradığım servisler 230-250 civarı diyorlardı ama ben standart 30bin bakımın dışında ön iki balataları değiştirdim ve 390 tl verdim.

şunu anladımki servisleri arayıp sorduğunuzda size KDV hariç fiyatları veriyorlar. yada ben kazıklandım.

kaba bir hesapla,

390 - 105(balatalar) = 285 tl

285 - KDV = 241,5 TL

Yani balatalar olmasaydı 241,5 TL olacaktı kdv hariç. ki ben arayıp sorduğumda bana verilen fiyat civarında.

İyiki %20 indirim vardı. Yoksa iki balata,yağ,yağ filtresi ve hava filtresine 500e yakın verecektim :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de 2 gün önce yaptırdım 30bin ba0kımını.  aradığım servisler 230-250 civarı diyorlardı ama ben standart 30bin bakımın dışında ön iki balataları değiştirdim ve 390 tl verdim.

şunu anladımki servisleri arayıp sorduğunuzda size KDV hariç fiyatları veriyorlar. yada ben kazıklandım.

kaba bir hesapla,

390 - 105(balatalar) = 285 tl

285 - KDV = 241,5 TL

Yani balatalar olmasaydı 241,5 TL olacaktı kdv hariç. ki ben arayıp sorduğumda bana verilen fiyat civarında.

İyiki %20 indirim vardı. Yoksa iki balata,yağ,yağ filtresi ve hava filtresine 500e yakın verecektim :o

KDV hariç fiyat 250 Tl ve üzerinde ise bir sonraki servis için 50 tl indirim kazanıyorsun. Eğer geçtiyse bu kuponu da al derim.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de bu sabah kampanyanın son günü diye Evo'ya bıraktım aracı. Standart bakım yaptırıyorum henüz km dolmadığından dolayı. Bu arada radyodaki karakter problemi için görüştüm, değişim istedim. Bir de ön amortisörler çukurlara girdiğinde sanki bana sesli çalışıyor gibime geldiyor. İlk aldığım zamandan beri bu şekilde ama. İlk zamanlar baktırmıştım normal denildi. Ben sanki aynı model başka araç kullandığımda daha sessiz çalışıyor gibime geliyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Buna da bir bakılacak.

KDV dahil 225 TL tuttu. Standart bakım yapıldı. Radyo ile ilgili olarak yeniden kodlamışlar ve sorun düzelmiş görünüyor. Karakter problemi yaşayan var ise öncelikle radyosunu yeniden kodladsın.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

KDV dahil 225 TL tuttu. Standart bakım yapıldı. Radyo ile ilgili olarak yeniden kodlamışlar ve sorun düzelmiş görünüyor. Karakter problemi yaşayan var ise öncelikle radyosunu yeniden kodladsın.

:)

Savaş alsaydın bir silecek takımı benim gibi kışa hazırlık olsun diye +32 TL en azından 250 TL'yi bulurdun. Alırdın 50 TL hediye çekini :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amortisörlere bakabilmişlermi ? sanırım bir sıkıntı yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Savaş alsaydın bir silecek takımı benim gibi kışa hazırlık olsun diye +32 TL en azından 250 TL'yi bulurdun. Alırdın 50 TL hediye çekini :)

Onu düşündüm ama benim kdv dahil 225 TL tuttu. İndirim kazanmak için kdv hariç 250 tl harcamak gerekiyormuş. Sonradan vazgeçtim bu ara biraz sıkıntıdayım çünkü :)

Amortisörlerde bir sıkıntı yok, spor yay olduğu için bu şekilde dediler ve çok rahatsız ediyorsa dışını plastik ile kaplayabileceklerini söyledi. Ben de çok üstünde durmadım şimdi sök tak olmasın diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amortisörlerinde birşey olmadığına sevindim. 50 TL hediye çeki için 250 Kdv hariç şartına dikkat etmemişim. Sen söyleyince haberdar oldum :)

Kampanya uzama ihtimali var diyordu Merser bu konuda bilgisi olan varmı ? En azından kaçıranların işine yarar belki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara Herter de yaptirdigim 30.000 bakimin ayrintilari:

Dexelia 5w30 4lt------- 101,68

Brake pad front. ------  109,67

Yag filtresi kartus ------ 9,88

Element air filter ------- 35,32

Servis ucreti.      ------- 130

Toplam= 386,55

İskonto= 57,97

KDV= 59,33

Odenen= 389 TL

Sanirim bir daha servise gitmem mecbur kalmadikca. Parcalari temin edip baska bir yerde yaptiririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende kampanyanın son günü pazartesi bıraktım aracımı akyıldıza 30 bin bakımı için.Rutin bakım dışında ön balataların da değişmesi gerekiyormuş.Toplamda 304 TL verdim indirim ile birlikte.Değişenler dexellia yağ 5/30,yağ ve hava filtresi,bakım işçiliği....

Ön balatalar hariç bakım ücretsi 199 TL tuttu.Ön balatalarda 105 TL.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...