Jump to content

Mazda Yaz Bakım Kampanyası 25 Mayıs - 25 Haziran

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bende kampanyanın son günü pazartesi bıraktım aracımı akyıldıza 30 bin bakımı için.Rutin bakım dışında ön balataların da değişmesi gerekiyormuş.Toplamda 304 TL verdim indirim ile birlikte.Değişenler dexellia yağ 5/30,yağ ve hava filtresi,bakım işçiliği....

Ön balatalar hariç bakım ücretsi 199 TL tuttu.Ön balatalarda 105 TL.

bak işte yaaaa :kafa:  herşey aynıııı, ben neden 85 lira (SEKSENBEŞ) daha fazla verdim.

Ankara HERTER'e saygılar, demek 304 TL ye yapılabilecek bir servis için benden 389 lira almışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 123
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• İlhan

26

• domestos

10

• alpergazel

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bak işte yaaaa :kafa:  herşey aynıııı, ben neden 85 lira (SEKSENBEŞ) daha fazla verdim.

Ankara HERTER'e saygılar, demek 304 TL ye yapılabilecek bir servis için benden 389 lira almışlar.

Volkan arkadaşımız fatura içeriğini ayrıntılı olarak paylaşırsa, daha iyi bir kıyaslama yapmış olursunuz. Volkan yada siz birşeyi gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Bence öncelikle emin olalım yapılan işlemlerden ve tutarlardan.

Benim bakımda da bir takım fiyat farkları vardı diğer arkadaşlarla. Ama kimisi pahalı kimisi daha ucuzdu diğer bakım yaptıran arkadaşlarla. O yüzden toplam tutar farkı sizinki kadar yüksek çıkmadı bende.

Sizde ayrıntılı şekilde belirtirseniz farkın nereden,hangi kalemden geldiği ortaya çıkar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan arkadaşımız fatura içeriğini ayrıntılı olarak paylaşırsa, daha iyi bir kıyaslama yapmış olursunuz. Volkan yada siz birşeyi gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Bence öncelikle emin olalım yapılan işlemlerden ve tutarlardan.

Benim bakımda da bir takım fiyat farkları vardı diğer arkadaşlarla. Ama kimisi pahalı kimisi daha ucuzdu diğer bakım yaptıran arkadaşlarla. O yüzden toplam tutar farkı sizinki kadar yüksek çıkmadı bende.

Sizde ayrıntılı şekilde belirtirseniz farkın nereden,hangi kalemden geldiği ortaya çıkar.

benimkiler aşağıdaki gibi, Volkan arkadaşımızda yazarsa ayrıntıları karşılaştırabiliriz..

Dexelia 5w30 4lt------- 101,68

Brake pad front. ------  109,67

Yag filtresi kartus ------ 9,88

Element air filter ------- 35,32

Servis ucreti.      ------- 130

Toplam= 386,55

İskonto= 57,97

KDV= 59,33

Odenen= 389 TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fren balatalarında indirim yoktu sanırım. İskonto tutarınızda, fren balatasından gelen fiyat kadar fark var çünkü.

Tüm bakım ve yedek parçalarda diye geçiyor indirim. Sadece kaza parçaları hariç .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm bakım ve yedek parçalarda diye geçiyor indirim. Sadece kaza parçaları hariç .

"alpergazel" arkadaşımızın iskonto tutarı 77,31.-TL  olması gerekirken 57,97.-TL. Aradaki fark 19,34.-TL oda 109,67.-TL ön fren balatasından geliyor sanki arada 2,59 TL'lik farkta olsa :)

Bu durumdan dolayı bende bu şekilde bir mantık yürütmüştüm ama. Tabi bu paylaşılan rakamlar hatalı değilse.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar fatura evde çalışıyorum akşam ayrıntıları paylaşırım sizinle..Fren balatasında indirim yaptılar hatta ayrı bir işçilk almadılar bunun için normalde 70 tl daha ödemem gerekiyormuş..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sene geç kaldılar bence. Geçen sene Mayıs ayındaydı. Yaz başlangıcı olarak uygun bir zamandı. Kullanıcılar tatile çıkmadan bakımlarını yaptırabilirler. Haziran biraz geç diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"alpergazel" arkadaşımızın iskonto tutarı 77,31.-TL  olması gerekirken 57,97.-TL. Aradaki fark 19,34.-TL oda 109,67.-TL ön fren balatasından geliyor sanki arada 2,59 TL'lik farkta olsa :)

Bu durumdan dolayı bende bu şekilde bir mantık yürütmüştüm ama. Tabi bu paylaşılan rakamlar hatalı değilse.

faturanın fotoğrafını yüklemeye çalıştım. umarım olmuştur. bende tekrar inceledim ama işin içinden çıkamadım. bir tuhaflık var. sanırım dexelia yağı 4 değil 5 litre almışım gibi yazmışlar.

50 liralık indirim çekine de kaşe veya imza atılmamış. (sorun olurmu bilmiyorum)

volkan arkadaşımızda koyarsa ayrıntıları, karşılaştırır yarın giderim servise, konuşalım bakalım nasıl hesap yapmışlar.

post-7794-141695288862_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

faturanın fotoğrafını yüklemeye çalıştım. umarım olmuştur. bende tekrar inceledim ama işin içinden çıkamadım. bir tuhaflık var. sanırım dexelia yağı 4 değil 5 litre almışım gibi yazmışlar.

50 liralık indirim çekine de kaşe veya imza atılmamış. (sorun olurmu bilmiyorum)

volkan arkadaşımızda koyarsa ayrıntıları, karşılaştırır yarın giderim servise, konuşalım bakalım nasıl hesap yapmışlar.

4 Litre olarak çıkıyor faturadaki hesaba göre. Toplam Yağ Bedeli 101,68/25,42(Birim Fiyat)=4 Litre hesaplama doğru. Fakat fatura iskontonuz 77,31.-TL olması gerekirken 56,97.-TL gözüküyor.20,34 TL buradan bir fazlalık geliyor.

Çek kesinlikle kaşeli ve imzalı olması gerekiyor. Bu ibare zaten çekin üzerinde de yazıyor en altta.

Bu çek Mazda yetkili servisinin kaşesi olması durumunda geçerlidir diye yazmışlar.

Bu iş Volkan ayrıntıları paylaştıktan sonra çözülecek bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence indirimden indirim yapılmış :)

Önce servis ile bir görüşün, çözemezseniz Mazda Türkiye'ye bu resmi iletip bir inceleme isteyin derim. Sonuçta kampanya şartları belli. KDV öncesi tüm işçilik ve parçalardan %20 indirim yapılması gerekiyor ki burada tam olarak öyle yapılmadığı görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisle çözer diye düşünüyorum. Sanki sistemsel bir sıkıntıdan kaynaklı fatura yanlış kesilmiş gibi görünüyor. Tabi burada faturayı kesen arkadaşında, bu duruma bir katkısı olmuş olabilir :)

İskonto oranı fatura yer alan kalemlerden bir tanesine tanımlanmamış filan olabilir. Gerçi iskonto tutarı o kadar bir abuk küsüratlı bir rakamki nasıl ulaşmışlar bu tutara ilginç :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Faturayı aynen aktarıyorum.

Dexelia Ultra 5w30 4 Litre 94.00

Yağ Filtresi Kartuşu          10.80

Kapak Seti,Ön Kaliper      110.71

Element Air Filter              35.32

Ücretsz Check Up                0.01

30.000 Bakımı                  71.00

Toplam            321.84 TL

İndirim              64.36 TL

İndirimli Top            267.40 TL

KDV              46.55 TL

Toplam            303.83 TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşçilik ücreti çoğu serviste farklılık gösteriyor.Benim devamlı gittiğim servis akyıldız fiyatları da çoğu zaman diğer servislerden hep uygun çıkıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olay cozuldu :) Mazda servisine gittim biraz once, 101 liralik yagda indirim yapilmasi unutulmus. 20 liralik indirim yapilacak gelecek sefer, yada xenon taktirmayi dusunuyorum ordan dusecekler. Gitmisken 50liralik hediye cekini imzalattim ve far ayari yaptirdim. Aksamlari onumu goremiyordum. Bu aksam deneyecegim, yine sevmezsem yarin osram night breaker taktirmayi dusunuyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olabiliyor bu tür hatalar önemli olan hatanın telafi edilebilmesi. Benim bakıma gittiğim gün, tahsilatı yapacak Merser'deki bayan arkadaş. Benim aracıma yapılanları, servisteki başka bir müşteriye faturalandırıp tahsilatını yapıp müşteriyi göndermiş.

Ben faturamı ödemek için içeri girdiğimde ortaya çıktı. Ufak bir panikten sonra müşteriye ulaşıp bilgi verdiler. Olay tatlıya bağlanıp iş halloldu.

İşçilik ücreti dediğiniz gibi değişken ona kimse birşey diyemez. Baştan fiyat teklifi alıp pazarlığa bakıyor bu durum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet tatliya baglandi. Zaten bir art niyet aramamistim. 20kusur yillik mazda servisi. Hem ordakilerlede tanistim, iyi insanlar. Saolsun cok sicak ve yardimseverler. Bi de servis ucreti biraz az olsaymis cok iyi olacakmis:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...