Jump to content

Ses Kalitesi

barisdascan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bende Necvox Multimedia cihaz var. Fakat üzerindeki orjinal müzik sistemini hiç kullanmadan bu çihazı kullanmaya başladım. O yüzden ikisinin arasında kıyaslama yapamıyorum. Ama mevcut sistemi, başka arkadaşımın aracındaki, benzer Multimedia sistemle karşılaştırdığımda, ses kalitesinin ve performansının düşük olduğuna tanık oldum.

Arkadaşımın önerdiği, (aracım sedan) koltukların arkasına  2 adet ilave hoparlör ve Anfiyle ses performansını ve kalitesini arttırabileceğimi söyledi. Teknik olarak çok fazla bilgimin olduğu, bir alan değil. O yüzden bilgisi olan arkadaşımın yalancısıyım.:) En ucuz ve pratik olarak bu yolla halledebileceğimi söyledi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sistemin içine ilave donanım katmadığınız sürece kalitesini anlamanız biraz zor olur... Çok iyi müzik kulağına sahip olmak lazım ki anlayabilelim...

Hele hele yolda seyir halinde iken müzik sisteminin akustiğini ve kalitesini hissetmek biraz zor olur...

Ama; kaliteli kablo sistemi ile kaliteli anfi, mikser(eko), hoparlör takviyesi ile uzman olmasanız bile ses sizi tatmin eder...

:)

Kıyaslanan iki sistemin arasında şu haliyle fark hemen hemen fark edilmeyecek kadardır...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ses kalitesini arttırabilmek için fikir ve fiyat teklifi aldım geçenlerde. Jbl Woofer Kabinli bagaja+Amfi+İşçilik=370 TL Atakan Tuning daha önce koltuk başlığı Dvd almıştım.

Arkadaşımın Toyota Corolla (Son kasa) aracına Navigold 8" navigasyon çihazı+Navigold Dvd'li koltuk başlığı+Geri görüş kamerası+İşçilik=1.195 TL yaptırdık. Necwox'la Menüsü noktasından virgülüne kadar aynı. Satıcının dediği aynı fabrikada 2 değişik marka altında üretiliyor dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...