Jump to content

Lantis Elektrikli Anten

Guest Gurme

Tavsiye Edilen Mesajlar

Slm mrb,herkese iyi formlar.

Nasipse sabah gençlik'ten beri beğendiğim lantisi alıyorum. :nazar:

2001 İes satıldı,alan hayrını görsün.

Üç yıldır arıyordum yarına nasipmiş,ilk sahibinden müdür eşi müdüre hanımdan alıyorum.

Formdaki arkadaşlar ile paylaşayım istedim. :nazar:

Ayrıca anteni çalmışlar,satan varmı sormak istedim,veya nasıl bulabilirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

!!Arkadaşlar bir hayırlı olsun yokmu?

Canınız sağolsun,anadolu yakasında size göre en iyi mazda ustasını söyleyin bari.

Tüm bakım ve kontroller için oraya gitmek istiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, aracınız hayırlı ve uğurlu olsun. Usta değil servis önerebilirim Merser Mazda servisi.  Anten olarak Ümraniye,Bostancı ve Maslak oto sanayilerde bu işi halledebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...

Dün mesajını gördüm, hatta küçük bi araştırma yaptım bu konuda ama bulamayınca hiç bir şey yazmadım...

:krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, aracınız hayırlı ve uğurlu olsun. Usta değil servis önerebilirim Merser Mazda servisi.  Anten olarak Ümraniye,Bostancı ve Maslak oto sanayilerde bu işi halledebilirsiniz.

Tşk ederim sağolun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...

Dün mesajını gördüm, hatta küçük bi araştırma yaptım bu konuda ama bulamayınca hiç bir şey yazmadım...

:krrsz:

Amin sağolun,tşk ederim iliginize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun ... ies ile lantis farkını nasıl açıklarsınız? +,- yanları nelerdir?

Tşk ederim,Sorunuz benim için çok erken,Ama şunu söyleyebilirim ilk sahibinden aldım etiketler üzerinde duruyor,sıfır gibi bakmışlar içine dışına,rutuj boyası dahil yok  :nazar:

bu anlamda kıyaslama yaparsam benim ies'ten iyi : ) yanlız gaza dokunduğun anında 4500 devir yapıyor çok seri,yol tutuşu ies gibimi ileride yanıtlarım,daha zamanı var benim için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bostancıda bir mazdacı vardı,formda adını duymuştum unuttum şimdi,anodolu yakasının iyi mazdacısı diyorlardı,bilgi paylaşan olursa sevinirim,emin ellere teslim etmek isterim aracımı!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tşk ederim,Sorunuz benim için çok erken,Ama şunu söyleyebilirim ilk sahibinden aldım etiketler üzerinde duruyor,sıfır gibi bakmışlar içine dışına,rutuj boyası dahil yok  :nazar:

bu anlamda kıyaslama yaparsam benim ies'ten iyi : ) yanlız gaza dokunduğun anında 4500 devir yapıyor çok seri,yol tutuşu ies gibimi ileride yanıtlarım,daha zamanı var benim için..

Tahminim sadece yakıt konusunda belki geri kalabilir Lantis... Gerisi Mazda zaten...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Sağolun,Aracı bakıma sokmayı düşünüyorum,lpg taktırdım yeni..

Yanlız bir sıkıntı var,sanki ferrari aldım gibi tüm gözler arabada : ) Çoluk çocuk,bayanlar,erkekler,yaşlı genç,bu durum bana rahatsızlık vermeye başladı..

Umarım soğumam araçtan,satılığa çıkartmayı bile düşündüm..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Bostancı taber usta sağolsun,bugün çıkarttım servisten aracı..

Hepsi orjinal,Buji kablosu,yağ ve yağ filtresi değişimi,hava filtresi,monifod temizliği,motor siboP temizliği,motor buji değişimi,devriyaj ayarı son olarakta sürtmeden dolayı 1,2 vites arası eğilmeden çıkan sesin giderilmesi....

Kendisine form aracılığıyla teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Slm mrb,herkese iyi formlar.

Nasipse sabah gençlik'ten beri beğendiğim lantisi alıyorum. :nazar:

2001 İes satıldı,alan hayrını görsün.

Üç yıldır arıyordum yarına nasipmiş,ilk sahibinden müdür eşi müdüre hanımdan alıyorum.

Formdaki arkadaşlar ile paylaşayım istedim. :nazar:

Ayrıca anteni çalmışlar,satan varmı sormak istedim,veya nasıl bulabilirim..

selamlar

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin hiçbirimize

anteni aşağıdaki linkten ben temin ettim ve gayet güzel ve sorunsuz

http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-12-aparatli-otomatik-radyo-amfm-anteni-020027.aspx

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...