Jump to content

Vites Değiştirdiğimde Bir Sorun Var (91 626)

fatih78
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 91 model mazda 626'ım var hatchback araba 2. viteste 35 36 km'e hıza geldiğinde ileri geri yapmaya başlıyor bunun nedenini bilen varsa acil yardımcı olursa sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

baskı balatayı yeni değiştirdim tahimini 8 ay falan oldu acaba düzgün takılmadımı ondan korkuyorum  yada baskı balatyımı yedik ondanda süpheliyim ama cok zor daha yeni cünkü vallahi kavrayamadım durumu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

baskı balata olsa bunu bütün viteslerde yapar. ama 1 2 3 te daha çok hissedersiniz. şunu deneyin:

aracınızı düz yolda 1. viteste mesela 4 bin devire kadar çıkın vitesten almadan devirin düşmesini bekleyin 3 bin e indiğinde aniden gazı kökleyin. yine aynı şekilde gaza bas bırak yapın. eğer sallama yapıyorsa baskınız arızalanmış demektir. parçacılar, valeo marka setlerin 2000 motor üzeri arabalara takılmamasını söylüyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eyvallah kardeş saolasın deniyecem ama sanırım bujide bi sorun var bujiyi değiştirdikten sonrada aynı naneyi yerse o zaman anlaşılır fikrin icin saol

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

İleri geri olayını şimdi anladım...

Bence; bunun sebebi aracının tekleme yapması, yüksek viteslerde bunu hissetirmiyor olabilir...

Ateşleme sistemini bi kontrol ettir derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...