Jump to content

Jsv Hava Filtresi Sorunu

challengerx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaslar acılen yorumunuza ıhtıyacım var.rx8 im var 2010.aracıma ufak tefek dış modıfıkasyonlar yaptım.bu işlemler esnasında gazlanıp jsv hava fıltresı taktırdım.fakat araba suan gıtmıyo:( tunıngcı eskı orjınalını sokup dırek taktı hava fıltresını.Buyuk bır hava fıltresı cok guzel ses verıyo.bır tur attım herhangı bırsey farketmedım hatta araba kanatlanacakmıs gıbı oluyor.fakat 1 saat sonra fılan araba 5bın devırı gecmemeye basladı.kesıklık oluyor sankı bırı el frenını cekıyor.bunun sebebı nedır .pazartesı gerı gıdıcem haberlestık fakat ben bu kesıklıgın ve arabanın gıtmemesını merak ettım.Tahmınım baska bır aparat gereklı ıkıncı tahmınım buyuk hava fıltresı oldugundan asırı hava almasından kesıklık oluyor.Sızden acıl cevap ve yorum beklemekteyım.Ne yapmam gerek????tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

sanmıyorum herahngı bır ıkaz ve arıza ısaretı vermedı arac.

Merhaba bizim rx8 ler için jsv özel bir filtre üretmişmi bilemiyorum. Ancak benim size tavsiyem bilindik markalardan şaşmamanız. RX-8 için üretilmiş en iyi güç veren filtre şu anda AEM 'in ürettiği filtre kiti.

Bunu takarsanız ciddi güç artışını hissedersiniz. K&N'in de filtreleri çok kalitelidir. Ön tamponu delerek K&N kit takarsanız yine iyi güç artışı sağlarsınız.

Ben kişisel olarak EXOTICSPEED de sevmekteyim karbon kutulu falan şekilli duruyor ama ne kadar kaliteli yorum yapamıyorum.

Racingbeat hava filtreside çok çok iyi zaten onlarda K&N filtre kullanıyorlar kitin içinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...