Jump to content

Marşpiyel tamiri...

omer_ahi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese selamlar.Arkadaşlar bundan yaklaşık bir yıl önce babam yaz tatili esnasında bizim mazdanın sağ marşpiyelini kaldırım kenarına baya bir göçük olacak şekilde vurmuş.Derinlik tahminim yok ama göçüğün uzunluğu yaklaşık bir 30 40 cm var.Bir yıldır aracı bu şekilde kullanıyoruz ama çok kötü bir görüntüsü var ve ben bunun mazdamıza yakışmadığını düşünüyorum ''birazda titizim bu konularda ondan da olabilir tabi :)''.O sebeple yaptırmayı düşünüyorum.Sizce yetkili servise götürüp kaskodan yararlanıp mı yaptırmalıyım(tabi bu durumda kaskoda bozulacak bildiğim kadarıyla),yoksa dışarıda çok güvendiğim bir usta var orada yaptırıp bir 150 200 lirayı gözden mi çıkarmalıyım?Kaskoda bozulmamış olur!Bu konuda fikirlerinizi,önerilerinizi varsa tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.Bu ara fotoğrafını da koyarım bir ara.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese selamlar.Arkadaşlar bundan yaklaşık bir yıl önce babam yaz tatili esnasında bizim mazdanın sağ marşpiyelini kaldırım kenarına baya bir göçük olacak şekilde vurmuş.Derinlik tahminim yok ama göçüğün uzunluğu yaklaşık bir 30 40 cm var.Bir yıldır aracı bu şekilde kullanıyoruz ama çok kötü bir görüntüsü var ve ben bunun mazdamıza yakışmadığını düşünüyorum ''birazda titizim bu konularda ondan da olabilir tabi :)''.O sebeple yaptırmayı düşünüyorum.Sizce yetkili servise götürüp kaskodan yararlanıp mı yaptırmalıyım(tabi bu durumda kaskoda bozulacak bildiğim kadarıyla),yoksa dışarıda çok güvendiğim bir usta var orada yaptırıp bir 150 200 lirayı gözden mi çıkarmalıyım?Kaskoda bozulmamış olur!Bu konuda fikirlerinizi,önerilerinizi varsa tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.Bu ara fotoğrafını da koyarım bir ara.

Kaskoların artık çoğunda ufak çaplı hasar (ufak göçük,çizik,kırık) gibi şeyleri hasarsızlığı bozmadan karşılıyor. Hatta Sırf bu tür ufak hasar onarımları yapan bir firma var bildiğim. Kaskonuzu bir araştırın yada acentanıza danışın. Ekteki linke bir göz atın belki işinize yarar.

http://www.autoking.org/servisler.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Auto kingi biliyorum ama çok kötü yorumlar okudum internetten özellikle kaporta-boya konusunda.Birde onlarda şöyle bir durum var demiş ki 5-10 cm'den büyük çizikler-vuruklar o dediğin kapsama girmiyor falan yazıyor internet sitelerinde ama ben genede bir gidip yüz yüze görüşmek istiyorum maslak auto kingle. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Auto kingi biliyorum ama çok kötü yorumlar okudum internetten özellikle kaporta-boya konusunda.Birde onlarda şöyle bir durum var demiş ki 5-10 cm'den büyük çizikler-vuruklar o dediğin kapsama girmiyor falan yazıyor internet sitelerinde ama ben genede bir gidip yüz yüze görüşmek istiyorum maslak auto kingle. 

İnternette yazılan herşeye inanmayın. İnternette ona bakarsanız hayatında hiç Mazda kullanmamış insanların yorumlarıyla dolu. Mazda yaramaz, parçası yok,servisi pahalı, vs. daha nice olumsuz acı eleştiriler var. Eminim bu yorumları okumuş yada duymuşsunuzdur. Ama Sonuçta Mazda kullanıyorsunuz. :) O yüzden bire bir görüşmenizde fayda var. Sonuçta sizin probleminiz kaporta bile değil, marşpiyel. Siz önce kaskonuzu sorgulayın. Sigorta firmalarının anlaşmalı oldukları yerler bile var bu küçük onarımlarla ilgili.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

94 yılından beri mazdaya biniyoruz.İnanın dediğiniz gibi bu ülkede mazdayla alakalı şehir efsanelerinden başka hiçbir şey bilinmiyor.Ben bu kalitede ve bu dolulukta bu fiyatlara başka bir araç markası bilmiyorum.Ama dediğim gibi iyi bir araştırma yapacağım ve ona göre karar vereceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...