Jump to content

Mazda 3 Hüsran

alptunaerr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

3 gündür audi a5 kullanıyordum,araç 3.0 motor 7 ileri ve yanlış duymadıysam patronum 333 hp demişti.Biri şehir içi biri şehir dışı olmak üzere iki adet hız cezası yedim.Yüksek performans çokta iyi değil aslında :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 gündür audi a5 kullanıyordum,araç 3.0 motor 7 ileri ve yanlış duymadıysam patronum 333 hp demişti.Biri şehir içi biri şehir dışı olmak üzere iki adet hız cezası yedim.Yüksek performans çokta iyi değil aslında :D

Sonuç değişmemiş, başlık gibi yine hüsran. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Varsın çok gitmesin,iyi dönsün,iyi dursun,hoş gözüksün,güven versin,konforlu olsun ve en önemlisi benim olsun yeter :D Ben eksik beygirleriyle de seviyorum mazdamı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hız konusunda şikayetçi olan ankadaşlar bu aracı alırken özelliklerini bilerek almamışlar anlaşılan. Mazda 3 performans değil konfor ve güvenlik aracıdır. Ayrıca performansıda normal hayat süren hepimiz için yeterli gelmeli; 180/190 km hızdan fazlası ile nereye gidiyebilirki. Ara hızlanmalar konsunda da hiç birimiz yarışçı değiliz, en azından ben öyle sanıyorum. Ara hızlanmalarda yada total hızda şu araca geçildim diyen arkadaşlar geçildikleri aracın konforu ve güvenliği ile kıyaslarlarsa kendi araçlarını , o zaman içleri rahat edecektir.Ya da konforda da performansta da mazda 3 den iyi olan araçlarında fiyatına bir baksınlar.; 100.000, 200.000 TL lik araçlarla , araçlarımızı kıyaslamanın bir anlamı yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Elmayı Armutla karıştırmamak lazım madem öyle 2.2 dizel ini avrupada getirin ozaman tadından yenmez iste

ben onu hesapladım.

bu yıl için  3.939,00 TL 3 yıl boyunca bunun üstüne standart zamları var.

3 yıl sonra 2.860,00 TL 3 yıl boyunca gelen zamları üstüne ekliyoruz ve öderken de zamlar geliyor.

yani sıfır alsak ilk 3 yıl toplamda 11.817,00 TL+ zam farkları.

sonraki üç yıl toplam 8.580,00 TL+ zam farkı.

yani 6 yılda 20.000,00 TL vergi ödüyoruz. bu fiyat sadece bu yıl için hesaplanan tutara göre.

ayrıca 20.000 dolar ile ülkemize giriş yapsa

20.000x%130=26.000 dolar

20.000x%18=3.600

toplam 49.600 dolar 400 de bayi alsa 50.000 dolar

50.000$x2,50=125.000,00 TL

bu benim kabaca yaptığım hesap. işin detaylarına girersek 150.000 TL civarında olabilir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...