Jump to content

Plaka değişikliği...

utku
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

22

• Selman

8

• Mücahit

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

200 ytl civarı değişirsin plakayı hatta o kadarda tutmaz en iyisi bir trafik takipcisiyle konuşmak onlar tam net fiat söylerler anlaş sen hiç uğraşma çok kolay ama sinir bozucu işler bunlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bu adamlar ne anlatmıs kafam karıstı 1600-1500YTL falan diyorlar :o biriside 100YTL ye yaptırdım demiş ama daha fazla bakamadım sayfaya inme inecek şimdi töbe töbe..meali nedir bu muhabbetin bende 1500YTL mi verecem yani degişmek istesem ???_

>>> http://www.modifiyem.com/forum/showthread.php?t=4670

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani şöyleki; o 1500ytl gibi parayı plakası atıyorum 34MMM34 olan birisi bunu 34NNN34 yaparken mi ödüyor??_daha farklı bi degişle 44MMM44 ü 34MMM34 ile degişmekle 34MMM34 ü 34NNN34 ile degişmek arasında fark var mıdır yok mudur??  ???:(???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan senin normal bir plaka değiştirme için çıkacak masrafın 150 YTL yi geçmez ama onların dediği gibi özel plaka alırsan bunlar için bir bağış adı altında artık ne kadar olursa para ödemen lazım bilmem anlatabildimmi yani özel plakalar ayırılıyor özel işlemle veriliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bide Mücahit Abi bu plaka değişme işlemleri sırasında vekalet mi almam lazım napcam, çünkü babam şu anda burda değil annem de rahatsız biraz, arac babamın üzerine ancak vekaleti var annemde, ben tek basıma hiç annemi koşturmadan halledebilir miyim öyle bi şansımız var mı??_abi aslında kısaca bi özetlersen bana şurdan şu belgeyi alacaksın burdan bunu şuraya teslim edeceksin sonra şunu yapacaksın falan şeklinde çok süper olur abi fazlasıyla çömezim bu işlerde :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vekalet konusuna açıklık getireyim, Annenin vekaletinde başkalarını da vekil tayin etme yetkisi varsa, sana ya da bir takipçiye vekalet verir, koşturursunuz... Annen bir tek notere kadar gitmiş olur....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O halde devir sahibinden 15 YTL verip noterden bir iş takip vekaleti alınacak sonra şoförler cemiyetinden dosya alınıp orda dolacak ve trafik tescile gidip müracat edilecek

trafik tescil yeni plakanı verecek gidip cemiyette bastıracaksın ve tekrar trafiğe gidip mühür bastırıp takacaksın

Zor işmiş sıra çok vs. dersen tescil bürosunun yanında iş takipci sigortacılar vardır onlara vekalet verirsin iki saatte hallederler onların içerde adamları var ücret olarakta benim devir işlerimi Ankaradan yaptılar tam devir işi 30 YTL almışlardı iki gün sonrada ruhsadım geldi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi çok sagol :)_o zaman Volkan Abim MPS plaka bulursa servistekilere söylerim onların takipçiler ordan halleder, yardımcı olurlar heralde servistekilerde :(_MPS bulamazsakta Narlıdere den halledecem artık AD veya AN plaka veriyorlar idare ederiz artık 35 olsunda ne cıkarsa bahtıma :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet servisin elamanları halletsin canım parada vermezsin hem yapsınlar bu kadarcıkta güzellik

Birde özel plaka çokta iyi olmuyor hemen öğreniliyorsun zamanında bende meraklıydım ama vaz geçtim eski plakalarımdan örnek vereyim

0666-200-0900-444-3399 aklıma gelenler bunlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...