Jump to content

Plaka değişikliği...

utku
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

22

• Selman

8

• Mücahit

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi çok sagol :)_o zaman Volkan Abim MPS plaka bulursa servistekilere söylerim onların takipçiler ordan halleder, yardımcı olurlar heralde servistekilerde :(_MPS bulamazsakta Narlıdere den halledecem artık AD veya AN plaka veriyorlar idare ederiz artık 35 olsunda ne cıkarsa bahtıma :)_

bulursak takipçi filan halledemez,bizzat gidip bizim yapmamız lazım İrfan  ;) (ben Volkan)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam abi bulursak biz gider yaparız :)_bulamazsak ben Narlıdere den cıkartıcam artık napiyim hayırlısı inşallah şansım çalısır buluruz 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bilmiyorum benim haberim yok Volkan Abi müsait bi zamanında bakar şimdilik pek acelesi yok gibi, aslında vardıda yine gözüm tırsmaya basladı, Utku ya sordum ne kadara hallettiniz plaka işini diye, 500 diyince yine vazcayar bi durumda kalır gibi oldum sanki :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bilmiyorum benim haberim yok Volkan Abi müsait bi zamanında bakar şimdilik pek acelesi yok gibi, aslında vardıda yine gözüm tırsmaya basladı, Utku ya sordum ne kadara hallettiniz plaka işini diye, 500 diyince yine vazcayar bi durumda kalır gibi oldum sanki :(

Acele etmeyede gerek yok  aslında.500'de çokmuş bence değmez o kadar para vermeye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan Utkular galiba tam devir işlemi yaptı onun zaten 400 YTL civarı satış için notere verilen para

Evet, araba bizim üstümüze değisle, ve bu tam devirse bizimki tam devir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...