Jump to content

Far Haznesi Boyama

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

12

• NeBiAnd

10

• babatolia

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ya ben bunu görmüştüm ama o zamanlar far açmaya odaklandığım için adamların farı nasıl açtığına falan dikkat etmiştim..İrfan linki de verirmisin ?

Bu arada benim farları bi daha açmam gerekiyor aslında ama bir kez daha cesaret edemiyorum..kesin parçalanır elimde kalır diye korkuyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada benim farları bi daha açmam gerekiyor aslında ama bir kez daha cesaret edemiyorum..kesin parçalanır elimde kalır diye korkuyorum..

Neden tekrar açman gerekiyor Murat ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında açmayıp nazarlık olarakta bırakabilirim..silikonları birazcık taşırmışım da  :D

bir de uzunların oradaki halkaların kablosu 1cm de olsa gözüküyor yakından bakınca..onu da küçük kesit açıp arkaya atabilirmişim aslında..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani kastım şu:

burada adamların hiçbiri o kabloyu gizlememiş..

1. fotoda çokta az köşede gözüküyor..

2. fotoda ve 4. fotoda iyice üstten geçirmişler yuh..benimki o kadar değil..1. fotodaki gibi ancak..

3. fotoda nerden kesik açılması gerektiğini gösteriyorum..ayrıca o kablo bağı yöntemi çok iyi..ben malesef yanımda var sanmıştım yokmuş..mecburen bantla tutturmuştum ama kablo bağı çok güçlü bir yöntem..

aştım ben angel olayını ya..

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bakalım işte fotoları çeker koyarım ozaman karar verirsiniz..ama tekrar açmaya bende cesaret edemiyorum..

bu arada İrfan ön farları eklemiş bende arka farları eklyeyim bari..

kişisel görüşüm bana göre değil..

paintedtailsWB-1.jpg?t=1171057482

tekwatchcar.jpg?t=1171057575

lightphotoshopback.jpg?t=1171057514

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu Hb kullanıcıları arabayı bi rahat bırakmadı.Habire arabanın orasına burasına elliyorlar.Daha neler görüceğiz  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu Hb kullanıcıları arabayı bi rahat bırakmadı.Habire arabanın orasına burasına elliyorlar.Daha neler görüceğiz  :D :D

Başka türlü güzellişmiyor da ondan :D:2funny:

Not : Murat teşekkürler süper ortaydı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bak şekil A'da görüldüğü gibi sarı kaliper olayı anında bitiriyor. :D

abi orda estetik aramamak lazım o sadece fenerbahçeli olduğumu belirtiyo ayrıca bir fenerbahçeli olarak eni iyi renk kombinasyonu bence sarı ve laciverttir. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...