Jump to content

Far Haznesi Boyama

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

12

• NeBiAnd

10

• babatolia

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bi gün sabah uyanınca ve jant kolların kırmızıya boyanmışsa,benden bil... :2funny::tey:

Cevabını İstanbul beji sayfasına yaz lütfen... :D

arabayı satarım ozaman :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

valla bende tam tersi bir uygulama düşünüyordum ama

önceki hali böyle iken

36137_1_buyuk.jpg

yeni halinin böyle olmasını düşünüyordum

Carscoop_mazda6.jpg

stoplarıda böyleyken

756_18_03_08_2_41_35_4.jpg

36137_2_buyuk.jpg

yeni halini böyle olmasını düşünüyordum

2824961_8.jpg

2824961_10.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar şu stopların dış camını sökemedik adem ustayla, farlar tamam sıcak havayla güzelce çıkıyor ama stoplar ne yaptıysak çıkmıyor hatta biraz fazla ısıtmışız eğilmeler olacaktı neredeyse. başka bir yol varmıdır acaba bilen yapan varsa bi yol göstersin, sanki preslenmiş gibi kırmadan çıkmayacakmış gibi.. çok acil yarına yetişmesi lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

arkadaşlar şu stopların dış camını sökemedik adem ustayla, farlar tamam sıcak havayla güzelce çıkıyor ama stoplar ne yaptıysak çıkmıyor hatta biraz fazla ısıtmışız eğilmeler olacaktı neredeyse. başka bir yol varmıdır acaba bilen yapan varsa bi yol göstersin, sanki preslenmiş gibi kırmadan çıkmayacakmış gibi.. çok acil yarına yetişmesi lazım

stopçuya götürüp kestirerek açtıracan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

stopçu mu!!! nasıl neyle kesicek peki, sonra nasıl geri eski haline gelecek?

onlar biliyordur ben ankarada stopçuya yaptırmıştım angel işini adama çeşit çeşit stop geliodu sanırsam atatürk oto sanayide vardır stopçu emin deilim  yanıltmayayımda...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maslaktaki yeri bulmak zor, ama ankaraya gidiyorum yarın akşam vaktim olursa gidebilirim belki ankaradaki yere, orası nerde tam olarak adres ve telefon verebilirmisin.

bide bülent sen kesilirken görmüşmüydün adamlar neyle kesiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

maslaktaki yeri bulmak zor, ama ankaraya gidiyorum yarın akşam vaktim olursa gidebilirim belki ankaradaki yere, orası nerde tam olarak adres ve telefon verebilirmisin.

bide bülent sen kesilirken görmüşmüydün adamlar neyle kesiyorlar.

ben görmedim nasıl yaptıklarını ankara şaşmazda 2002 stop şaşmaz sanayine bilirlermiş kime sorsan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...