Jump to content

Tam da Satmak Üzereyken Kaza Yaptım :(

MFSX
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• Selman

4

• MFSX

17

• İlhan

2

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Büyük geçmiş olsun  ..Şimdi bizim gibi dürüst , iyimser  insanlar oldukça böyle adi herifler hep kazanıyor ..senin yerinde şimdi şöyle iri kıyım bi ruski olsaydı .. adamı bi güzel benzetip ve hemen servise arabayı çekip anında masrafını beyan edip ve parayı alsaydı .. iş hallolmuş olurdu .. Ne olursa iyi niyetimizden kaybediyoruz daha doğrusu işleri normal yönden halletmeyi  istiyoruz .. ama malesef büyük bir kesim iyilikten anlamıyor ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaslar cok sukur dun araci teslim aldim. cikma parcalar yerine internetten siparis ederek orjinal parcalari getirttim. On kaput, Arka tampon, sol arka stop lambasi , tum tampon tutucular  orjinali ile degisti. Komple on tampon, bagaj , arka darbe emici , ve bagaj icindeki hasar da Baris tarafindan onarildi. Boya + pasta cila ,arti 40.000 bakimi (yag ve tum filtreler degisti) 2700 USD tuttu :) Sigorta firmasi 19 temmuzda odeme yapacak hala ))) neyse , ilgi, alaka ve tavsiyelerinize cok tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tesekkurler ,cok sagolun.

Bekledigimden cok daha az masraf cikti. Sagolsun Baris on tamponu tum delik,eziklere kadar onardi , hatta kirilan sol on far yikama kapak ve diger tertibati yenisini aldirmak yerine onarip kullanilir hale getirdi. Osman Usta gayet iyi sekilde tum kaporta islemlerini halletti. Ozcan kardesim de sagolsun boya , pasta ve cila islemlerini halletti. Sagolsun komple pasta cila yapti hatta o kadar is arasinda tum gununu harcayarak. Bu arada , Mazda orjinal servis 258.000 Ruble hasar tesbit raporu hazirlamisti (parca+iscilik). Bugunku kurdan 7770 Usd ediyor :) 3/1 fiyatina yine orjinal parcalar ile hallettik cok sukur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar cok sukur dun araci teslim aldim. cikma parcalar yerine internetten siparis ederek orjinal parcalari getirttim. On kaput, Arka tampon, sol arka stop lambasi , tum tampon tutucular  orjinali ile degisti. Komple on tampon, bagaj , arka darbe emici , ve bagaj icindeki hasar da Baris tarafindan onarildi. Boya + pasta cila ,arti 40.000 bakimi (yag ve tum filtreler degisti) 2700 USD tuttu :) Sigorta firmasi 19 temmuzda odeme yapacak hala ))) neyse , ilgi, alaka ve tavsiyelerinize cok tesekkurler.

Gözün aydın diyelim, güle güle kullan, harcadığın miktarı alacağını umuyorum sigortadan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sagol Selman Abicim. Ben de harcadigim kadarini versinler ,sukur diyorum :) Turkiye'ye endexle Rusya'da arac fiyatlari , vergi ve benzin cok ucuz diyordum. Bir kaza da mumla aradik Turkiyedeki calisma bicimini ve insaniyeti. Cok sukur yine kendi insanimizla hallettik isimizi gurbette de olsak kendi yontemimizle. Buna da sukur, Allah beterinden saklasin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...