Jump to content

Kırmızı kazasız boyasız 2010 rx8

alptunaerr

Tavsiye Edilen Mesajlar

Türkiye'de ki en temiz RX8 lerden biri.. Kazası, boyası, değişeni hiç birşeyi yok.

Garantisi devam etmektedir.

Yağ değişimi kendi özel yağı olan Dexelia yağ ile motorun daha uzun ömürlü olması için 5 bin km de bir yapıldı. (Normalde 10 bin km de birdir)

Daha uzun ömürlü olması için difransiyel ve şanzıman yağı zamanından önce 20.000 km'de değişti.

Fren balataları 19.000km'de değişti

Debriyajı yeni değişti. (23.000 km)

Yağını her kullanımda kontrol ettim.

Difransiyeli, şanzımanı, alt takımı hiç bir sorun yoktur, titizlikle kullanılmış tertemiz bir araç

Herşeyin servis faturası vardır. 18 bin km ye kadar Mazda Merser de bakıma girdi, 18 binden sonra Mazda Evo servisinde bakımlara devam etti. İki servistende araç hakkında bilgi alabilirsiniz.

Araç, boyanın ilk günki gibi kalması için Carbon Dizayn tarafından 0 km de iken açık yeri kalmayacak şekilde komple şeffaf kaplandı, 20.000 km de aynı firma tarafından söküldü. Firmayı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Yıkaması cilası wax ı herşeyi özenle yapıldı. Cam filmleri Üsküdar Llumarda yaptırıldı.

Diğer yorulmuş araçlara benzemez, masrafsız sorunsuz uzun km ler binebilceğiniz bir araçtır..

Üstünde 3.500 liralık ekstra vardır.

Takas istemiyorum. Mantıklı pazarlık payı vardır.

arkadaslar ben alptunaerr 2010 mazda 3hb sahibi tanıyanlar vardır illaki araç arkadasımın bende araca kefilim tertemizdir ve orjinaldir araç linkide budur isteyen arkadasımla irtibata geçip detayları ondan alabilir herkese hayırlı satışlar dilerim

sahibinden İlan No 73133351

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...