Jump to content

Cam Açma Kapama Düğmesi

Kadirx

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar arabamın sag kapıdan sol kapı cam acma dugmesının tırnagı kırılmış bana sadece dugme lasım bunun içinde komplesini almaya gerek yok bu konuda bı fıkrı yada elınde dugmesı olan varmı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar arabamın sag kapıdan sol kapı cam acma dugmesının tırnagı kırılmış bana sadece dugme lasım bunun içinde komplesini almaya gerek yok bu konuda bı fıkrı yada elınde dugmesı olan varmı

Selam crazy,

Aracın Sağdan direksiyonlumu ? :) Sağ kapıdan sol kapı cam açma düğmesi demişsin. Servise bu konuda danıştınmı ? En kötü ihtimal çıkmacılar senin işini görürler. Son sıralarda foruma parça satan arkadaşlardan üye olanlarda vardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada,  bir ara sende teklifte bulunmuştun. Ümraniye,Çakmak vs tarafları bir ara kendi aramızda toparlanalım diye. Bende Şerifalide oturuyorum. Ümraniye tarafında oturupta bir iki aktif üyeler var. Bir ara ufak çaplı bir tanışma organizasyonu yapabiliriz aslında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burada Old Car Garage diye biryer açıldı. Alkollü alkolsüz içeçekler,nargile,çay kahve, yeme içme vs güzel olan bir mekan var. Burada toplanabiliriz mekanın ismide manidar :)

Şaka bir yana mekan çok önemli değil maksat görüşüp tanışma kaynaşma. Olmadı bir ara bir konu başlığı açarız bu toplanmayla ilgili.

Benim buralarda tek Mazda benimken, şu sıralar bayağı sıklıkla Mazda görmeye başladım.

El atalım bu işe bir an önce.

Birde genel bir toplanma düşünülüyor ama artık o ne zaman olur mechul.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...