Jump to content

javpet/pogaz

criminal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhabalar,

Yıllardır opet/aygaz dan baska yerden yakıt almazken Ankara'da istanbul yolu üzerindeki javpet'in POgaz ının iyi oldugu aklımın neresinde kaldıysa artık dün depoyu fulledim.

gaz yemesi ve çekişi inanılmaz kötülesti... :kafa: Aygazdan vazgececekler için paylasmak istedim...

Bundan sonra,Kargadan başka kuş, Aygaz'dan başka yakıt tanımam...  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar,

Yıllardır opet/aygaz dan baska yerden yakıt almazken Ankara'da istanbul yolu üzerindeki javpet'in POgaz ının iyi oldugu aklımın neresinde kaldıysa artık dün depoyu fulledim.

gaz yemesi ve çekişi inanılmaz kötülesti... :kafa: Aygazdan vazgececekler için paylasmak istedim...

Bundan sonra,Kargadan başka kuş, Aygaz'dan başka yakıt tanımam...  :fiuw:

Ben de izin süresince değişik gaz markalarını kullanıyorum, daha önceden sabit Milangaz alıyordum fakat şimdi değişik yerlerden aldım, bir keresinde patlama ve tekleme yaptı onu da kısa süreli yapmıştı düzeldi, sonra Aygaz ile doldurdum şimdilik öyle bir sıkıntı oluşmadı...

Geçmiş olsun, kolaylıklar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arada böyle değişik markaları kullanıp, maceralar yaşamak iyi oluyor herhalde. Böylelikle tercih edip kullandığımız markanın, kıymetini daha iyi anlıyoruz. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arada böyle değişik markaları kullanıp, maceralar yaşamak iyi oluyor herhalde. Böylelikle tercih edip kullandığımız markanın, kıymetini daha iyi anlıyoruz. :)

opetteki kasiyer kız daha bi sempatik geliyo artık gözüme,manevi bi bağlılık hissettim,kıymetini anladım galiba  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de mazdami 2500 kmdir kullaniyorum sadece opetten aldim. Bi sorun olmadi henuz.

Sanirim opet ve shell den memnun olmayan pek yok(Opeti shelle tercih ediyorum ben, opetin ilk yerli akaryakit sirketi olmasi ve shellin yabanci bir firma olmasi bunda etkili)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de mazdami 2500 kmdir kullaniyorum sadece opetten aldim. Bi sorun olmadi henuz.

Sanirim opet ve shell den memnun olmayan pek yok(Opeti shelle tercih ediyorum ben, opetin ilk yerli akaryakit sirketi olmasi ve shellin yabanci bir firma olmasi bunda etkili)

O etki bende de var...

;D

Fakat; Opet eski sahiplerinde kalsaydı daha iyi olacaktı, Koç grubuna da şahsi bir gıcıklığım var da !!

:2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 senedir hiç aygaz kullanmadım katkılı olduğundan dolayı.

değişik firmalardan kullanmama rağmen hiç sıkıntı yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 senedir hiç aygaz kullanmadım katkılı olduğundan dolayı.

değişik firmalardan kullanmama rağmen hiç sıkıntı yaşamadım.

Katkili olmasinin bir zararimi var?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar,

konuyu ilk açtığımda aracımın çekişinin düştüğünü belirtmiştim.

malesef ki haklı çıktım,depoyu sonuna kadar bitirdim ve normalden 80 km daha az yol yapmışım.

Durumu JAVDES A.Ş ye ve petrol ofisine  mail olarak ilettim, cevap gelirse paylaşırım...

saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

O etki bende de var...

;D

Fakat; Opet eski sahiplerinde kalsaydı daha iyi olacaktı, Koç grubuna da şahsi bir gıcıklığım var da !!

:2funny:

bi ara opet denemek istiyordum bu yprumunda koç grubu olduklarını öğrendim hiç işim olmaz opet le falan :)

gazı hep totalden alırdım ve genelde yarım depo bittimi fullerim gene geçenlerde yarım depo bitti bu sefer hadımköydeki po gaz dan aldım gazı 120 km falan sonra ilk defa aracımda tekleme yığılma kısa süreli olsada yolda kalma problemi yaşadım o gaz bittikden sonra bir daha po gazdan almadım şu an aracımda bu tür sorunlar yok tamamen boku po gaza atmıyacam ama ordan alınan gazdan sonra bu olaylar başıma geldi emin olmamakla beraber po ya karşı bi ön yargı oluştu bende zaten o zamanlar po gaz da indirimde idi heryerde gaz 2.11 .2.20 arası satarken po kampanyası 1.96 idi buda extra şüphelerimi arttırıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Propan dan çalıyorlar maliyet düşüyor. Ben depo bitince 20 tl lik alırım gaz iyi ise akşama fullerim aynı yerden. Milangaz dan alınca motor gürültülü çalışıyor. Shell olan yere güvenmiyorum. total şimdilik iyi gidiyor. TP den aldım hakikaten güzel onun içinde 10km yol gitmem lazım. batıya gideceksem oradan alıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...