Jump to content

Gazyağı İle Aracı Silme

criminal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tamam hele bi bulalım, ben arabayı parlatırım, sen de koklarsın... İçmek yok ama... :D

Evet eskiden sanayide parça yıkama işinde de kullanılırdı, şimdi o işi ne ile yapıyorlar acaba hiç dikkat etmedim...  8:)

Keşke beygiri yükselse; her gün gaz yağına yatırırım...  :D

Bagaja koyabilirsin bir adet beygir abi ama bizim bagajlara anca midilli yavrusu falan sığar.Ne igrenc espiri oldu yaaa mesainin son günü son saatinde. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 80
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• domestos

14

• olgunnn

10

• ezmocesteri

14

• MT53

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Tamam hele bi bulalım, ben arabayı parlatırım, sen de koklarsın... İçmek yok ama... :D

Evet eskiden sanayide parça yıkama işinde de kullanılırdı, şimdi o işi ne ile yapıyorlar acaba hiç dikkat etmedim...  8:)

Keşke beygiri yükselse; her gün gaz yağına yatırırım...  :D

Eskiden köyde kullanırdık bunu elektrikler kestiğinde..hey gidi günler bee..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bagaja koyabilirsin bir adet beygir abi ama bizim bagajlara anca midilli yavrusu falan sığar.Ne igrenc espiri oldu yaaa mesainin son günü son saatinde. :D

atsızbey

Bakılacak olursa gayet sağlam bir espri anlayışın var hocam "ATSIZBEY"  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskiden köyde kullanırdık bunu elektrikler kestiğinde..hey gidi günler bee..

1997-2000 yılları arasında ev ısıtmasında da kullanmışlığım var, gaz sobası vardı ve o dönem en konforlu şeydi...  Keşke o dönemden biraz stok yapsaymışım... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1997-2000 yılları arasında ev ısıtmasında da kullanmışlığım var, gaz sobası vardı ve o dönem en konforlu şeydi...  Keşke o dönemden biraz stok yapsaymışım... :P

Ben o gaz lambasında ödev yaptım be abi  8)

Ne güzel günler, muhabbetlerdi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben o gaz lambasında ödev yaptım be abi  8)

Ne güzel günler, muhabbetlerdi...

Köyde orta halli insanlar aydınlatmasını gaz yağı ile yapardı, hali vakti biraz iyi olanlar ise "lüks" denilen mutfak tüpünün üzerine monte edilmiş, bu günkü florasan ışığı etkisi veren zımbırtı ile yapardı...

Hala o zımbırtının yanarak nasıl ışık verdiğini anlamış değilim... Türk icadı muhtemelen... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Köyde orta halli insanlar aydınlatmasını gaz yağı ile yapardı, hali vakti biraz iyi olanlar ise "lüks" denilen mutfak tüpünün üzerine monte edilmiş, bu günkü florasan ışığı etkisi veren zımbırtı ile yapardı...

Hala o zımbırtının yanarak nasıl ışık verdiğini anlamış değilim... Türk icadı muhtemelen... :D

Hali vaktimiz yerindemiymiş bizim o zamanlar, hem gazyağı lambası hem de lüks vardı  :2funny:

Seçkin abi o lüks denen zımbırtının fitili sayesinde öyle ışık veriyor  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi bizim orada bu şeye löküs deniliyor ... Şimdi düşünüyorum da Lüx tür bu şeyin adı... Ampulun gaz ile çalışan hali  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hali vaktimiz yerindemiymiş bizim o zamanlar, hem gazyağı lambası hem de lüks vardı  :2funny:

Evet o fitil sayesinde ışık veriyor da; neticede o fitil yanıyor ve kapatıldığında sağlam kalıyor... Ama hafif sarsıntı veya rüzgarda uçup gidiyordu... İlk defa takılırken de; ayrı bir merasim gerekiyordu...

Ne günlerdi be... Bi gazyağı nelere kadirmiş yahu !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet gaz yağı varsa gaz yağıyla fitili ıslatırdık yoksa ispirtolardık, o kanallara oturması da ayrı bir meziyetti yoksa kesilip düşüyordu yandığında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet gaz yağı varsa gaz yağıyla fitili ıslatırdık yoksa ispirtolardık, o kanallara oturması da ayrı bir meziyetti yoksa kesilip düşüyordu yandığında.

Bizde ispirto bulunamadığı zamanlarda kolonya ile de yapılıyordu o merasim... Evet tam oturmadığında alev olup gidiyordu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olm sizin evde jeneratör bile vardı :D siz artık sınıf mınıf aşmıştınız :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olm sizin evde jeneratör bile vardı :D siz artık sınıf mınıf aşmıştınız :D

jenereyşın yakın tarihte vardı morukoviç, esklilerde ne arar  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zenginiz biz desene şuna. Tamam hor görmicez kabul et... :D

Abi ne arar ya keşke öyle olsam da hor görseniz  :D Borçları ne zaman kapatırım diye bazen hesap yapıyorum sonra da sıkılıyorum ya bi boşver Bülent kafanı ne takıyorsun bir daha mı gelecez dünyaya diyorum  :D mutlu oluyorum bu şekilde ohh ne hayat  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ne arar ya keşke öyle olsam da hor görseniz  :D Borçları ne zaman kapatırım diye bazen hesap yapıyorum sonra da sıkılıyorum ya bi boşver Bülent kafanı ne takıyorsun bir daha mı gelecez dünyaya diyorum  :D mutlu oluyorum bu şekilde ohh ne hayat  :tey:

Burjuva seni :) biz arkadaşlar arasında richie rich bülent deriz buna abi :) bakma sen böyle demesine :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burjuva seni :) biz arkadaşlar arasında richie rich bülent deriz buna abi :) bakma sen böyle demesine :D

tabi richi rich olsam gider power sense alırdım şu dakika. Ya da birileri gibi mazda 6 binerdim hemi de makyajlısından, üstüne 2.0 benzinlisinden  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabi richi rich olsam gider power sense alırdım şu dakika. Ya da birileri gibi mazda 6 binerdim hemi de makyajlısından, üstüne 2.0 benzinlisinden  :tey:

Dikkat çekmemek için almıyon bülo :) yoksa şu an skyactiv mazda 6 olurdu altında eminim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dikkat çekmemek için almıyon bülo :) yoksa şu an skyactiv mazda 6 olurdu altında eminim :)

Sana memurluk iyi gelmedi dostum anlaşıldı kafan yerinde değil, neyse haftasonu kaç gel de Bolu da mangal ısmarlayım sana. Bir de kıyak yaparım gaz yağı ile arabana bir cila çekerim. Atarsın bi bahşiş eşşek değilsin ya  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...