Jump to content

Gazyağı İle Aracı Silme

criminal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 80
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• domestos

14

• olgunnn

10

• ezmocesteri

14

• MT53

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Kesin kaçak yağdır:)Yine de pahalı ben Iğdır'dayken 2tl benzin alıyorduk:)

Orda Benzin Mazot Yağ aynı para hocam  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski aracımın üstündeki bandı sökerken kalan yapışkan izlerini çıkaramamaktan usanmış çevremdeki istasyonlarda bulamamış,sanayiye gitmeme gafletinde bulunmuş,soluğu internetin başında almış,içinde bulunduğum sinir halinin getirdiği gazla malum siteden gazyağı siparişi verilmiş,elime geçince kazıklanmış biri olduğumu anlamış bir vatandaş olarak Veli abiyede tavsiyede bulunmuş oldum :egy: :egy:

Dostmusun düşman mı?  8:) Şaka bir yana bulamazsam bu kazığı göze alırım...

Ben ayarlıyorum yakın tarihte sorun yok abi. Allah uçak kazası vermesin :-D

Allah razı olsun Bülent, sana zahmet olmasın... (istemem yan cebime koy mode on)  :D

Uçak kazasını geçtim, maden kazası vermesin... ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam olarak bu uygulamanın amacını, uygulama yöntemlerini ve de olabilecek riskleri, bir arkadaş detaylı şekilde anlatabilir mi, demek istediğim aracın hangi bölümlerinde uygulayabiliriz, kaportada uygulaması  nasıl, motorda nasıl sonuç verir, böle bizzat yapan varsa forumdaki arkadaşlardan öğrenmek isterim, nette zaten bulunur malumunuz. Pek kafama yatmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konudaki ilk mesajdan itibaren yeterli ve açıklayıcı bilgiler var Gürhan, mesele gaz yağını bulabilmek... Ayrıca; motorda uygulama yapılmasını tavsiye etmiyorum, uzun süre motor ısındıkça gaz yağı kokusu gelir... Seviyorum ben o kokuyu diyorsan motorda da faydası olur.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=46855.0

burada da epey farklı deneyimler ve ifadeler var, ilk mesajı bende okudum ve de dikkat edersen alıntı bir makale, internette her yazılana çizilene rabet etmem,  ben bizzat forumda ki arkadaşların görüşlerini almak istedim.

Mazotla yıkamıştım bir ara kokusu çok rahatsız etti bir daha asla mazot vurmam, gaz yağıın kokusu nasıl bilmiyorumki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=46855.0

burada da epey farklı deneyimler ve ifadeler var, ilk mesajı bende okudum ve de dikkat edersen alıntı bir makale, internette her yazılana çizilene rabet etmem,  ben bizzat forumda ki arkadaşların görüşlerini almak istedim.

Mazotla yıkamıştım bir ara kokusu çok rahatsız etti bir daha asla mazot vurmam, gaz yağıın kokusu nasıl bilmiyorumki.

Abi yanlış anlama beni sakın, gerçekten gaz yağının kokusunu bilmiyor musun?

İnsanın yiyesi gelir mi bir kokuyu... Öyle güzel geliyor bana... Epey oldu ama hala öyledir sanırım... Doğru demişsin hocam fakat zaten konunun altına doğru forumdakie arkadaşlar konuyu onaylamışlar... Sanırım sıkıntı olmaz abi ama motor kısmı tartışılabilir bence  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hep Veli abinin işi bunlar tutturdu gaz yağı diye benide heveslendirdi bende yıllar oldu görmeyeli koklamayalı hasret kaldım gaz yağına :D

Hiç unutmam babamla gaz yağı alıp eve döndüğüm yılları... 90 lar...  :tey:  (Öncesini bilemiyorum, gaz kuyruğu vs)

Oğuzhan hocam seninki de keşliğe mi gidiyor ne  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi yanlış anlama beni sakın, gerçekten gaz yağının kokusunu bilmiyor musun?

İnsanın yiyesi gelir mi bir kokuyu... Öyle güzel geliyor bana... Epey oldu ama hala öyledir sanırım... Doğru demişsin hocam fakat zaten konunun altına doğru forumdakie arkadaşlar konuyu onaylamışlar... Sanırım sıkıntı olmaz abi ama motor kısmı tartışılabilir bence  :hi:

Samimiyetimle söylüyorum ki gaz yağının kokusunu  bilmiyorum, şimdi bahsi geçince ilgimi çekti benzin güzel kokar , mazot kötü , eğer gaz yağı hakkaten de öle güzel kokuyosa denemeye değer.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kokuyu bir kez burnuna çeken, bir daha vazgeçemiyor, unutamıyor abi  :2funny:

Baksana oğuzhan hocaya  :o

İşin şakası bir yana, benzinle, gaz yağıyla elini yıkıyor ustalar sanaayide işten çıkarken akşamları sabundan önce... Yağı , kiri, pası söktüğü oradan belli zaten.

Bende araç yok abi, aklıma gelse bunu denerdim hemen  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanayide çalıştığım zamanlardan kalma bilinç altı sanırım :D benzin kokusu gaz yağı mazot kan akışım hızlanıyor :D :D Sanırım keşim

Tüm semptomlar gözlemleniyor,  >:( sanırım Keş olmuşsun artık iflah ta olmazsın  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende çalışmışlığım var tamiricilerde  ama gaz yağıyla hiç işimiz olmadı, dedim ya benzin, mazot, tiner v.s. ama gaz yağı hiç kullanamadım, çalıştığım yerlerde de kullanılmıyordu , bir ara aracımın motorunu basınçlı püskürtme makinasına benzin doldurup yıkamıştım, harika yıkıyordu, sonra tehlikeli olduğunu düşünüp mazotu denedim, kokusu çok berbat, suyla durulamama rağmen bir müddet koku yaptı. Gaz yağını bir test etmem gerekecek, çözücü bir madde ise motorda iyi sonuç verir sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende çalışmışlığım var tamiricilerde  ama gaz yağıyla hiç işimiz olmadı, dedim ya benzin, mazot, tiner v.s. ama gaz yağı hiç kullanamadım, çalıştığım yerlerde de kullanılmıyordu , bir ara aracımın motorunu basınçlı püskürtme makinasına benzin doldurup yıkamıştım, harika yıkıyordu, sonra tehlikeli olduğunu düşünüp mazotu denedim, kokusu çok berbat, suyla durulamama rağmen bir müddet koku yaptı. Gaz yağını bir test etmem gerekecek, çözücü bir madde ise motorda iyi sonuç verir sanırım.

Emin ol hocam, sonuç verecektir... Ben düşünemedim araç varken ve şu anda içim cızzz etti, Neler yapılırdı gaz yağ ile yau  :egy:

AMAN İÇMEYİN  :D İÇİNİZ, GEÇER ... !!!  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah razı olsun Bülent, sana zahmet olmasın... (istemem yan cebime koy mode on)  :D

5 lt. yetiyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 lt. yetiyor mu?

Sağolasın Bülent;

Oğuzhan'ın bağımlılık derecesine bağlı artık... Normal şartlarda yeter, benim öyle alışkanlığım yok, sadece arabayı temizlemek için kullanırım... :P

Gürhan;

Alıntı da yazılanlar ve konuyu açan üyenin yazdıkları tamamen doğru, aykırı bir şey olaydı zaten ben duramaz müdahale ederdim...:P Ayrıca; Gökhan abinin ve benim yazmış olduğun bilgiler tecrübeler var, çekinmeden kaporta aksamında kullanabilirsin... Bir daha da benzini kesinlikle aracına sürme, onun etkisi daha farklı, boyaya zarar verebilir... Mazot'un bile gaz yağından içeriği farklı. Çoğu insan ikisi aynı şey zanneder oysa...

Motorda kullanmanı tavsiye etmem, uzun süre koku yapar, kokusuna gelince; mazot ile benzin arasında bir tad bırakıyor insanın beyninde, mazottan kötü değil, benzinden iyi değil... Benim kokusu ile bir sıkıntım olmadı, ama mazot hiç hoşuma gitmez mesela...

Gaz yağı candır, her daim arabayı cilalı gibi gösterir. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne gaz yağıymış arkadaş :D arabayı parlatınca bir 5 beygiri varmı diyosun abi :D Sen önce bi kullan bişey olmazsa bende kullanırım. Biz parça yıkardık gaz yağıyla hiç kaporta silmedim : D

Tamam hele bi bulalım, ben arabayı parlatırım, sen de koklarsın... İçmek yok ama... :D

Evet eskiden sanayide parça yıkama işinde de kullanılırdı, şimdi o işi ne ile yapıyorlar acaba hiç dikkat etmedim...  8:)

Keşke beygiri yükselse; her gün gaz yağına yatırırım...  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...