Jump to content

Cam Açılıp Kapanırken Ses Yapıyor


sdtsword
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracın sol kapı kilidi içten kırıldı. yenisine 300 lira dediler. ellerinde mazda 3 ün  kilidi varmış ve 6 larla aynı olduğunu söylediler. 3 ün kilidini taktılar işcilik dahil 150 verdim. kapı camı indirip kaldırırken ses yapıyor. kapı fitillerinden dediler tutuyor camı ondan dediler. sprey yağ sıkınca ses kesiliyor sorun olmuyor. ama durmadan da spreyle yağlayamam tabi. camlar filmli acaba ondan mı diyeceğim ama diğer camlarda filmli onlarda böyle bir sorun yok. kapı fitilinden desem diğer kapılarda da aynı fitil var onlarda niye olmuyor. kapı kilidinin değişmesinden kaynaknaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. mazda 3 lerle mazda 6 ların kapı kilitleri aynımıdır acaba bilen var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, benim mazda 3 ünde camları açılıp kapanırken  ses çıkartıyor bende de film var .. hatta içeride hafiften bir bombe yapıyor kapanırken ve açılırken .. bunun normal olduğunu  camlar düz olmadığından dolayı sıkıştırma yapıyorlar diyorlar ,(bunu bana servis söyledi bu şekil olduğunu ) ama çok rahatsız edici ..ben halen bir çözüm üretebilmiş değilim.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen benimki de hafif bombe yapıyor kapanırken. fitilin içine şu mavi tüpteki yağdan sıkıyorum (servis öyle yapmıştı) o zaman kesiliyo bir problem kalmıyor fakat sürekli de yağ sıkılmaz ki. kalıcı bir çözüm olmalı. çok sıcak havada camı açınca kapanırken yarıya gelince geri iniyor otomatik olarak. servis fitil tutuyor camı ısındığı için dedi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...