Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

iyi de bu aracı farklı kılan aynaları kapı kolları farlar

sonrasında zaten dış gorunusu cok farklı degil

ayrıca hic zannetmiyorum bu aracın mazdanın genel yapısını dusunursek 1,6 motorla gelecegini

yani yollarda goremeyecegimiz bir araç daha cıkacak gene mazdadan

guzel ama yok....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla biz Mazda çalışanlarının yalancısıyız. Bir senedir bu araçların 1.5 çift turbo dizel ile geleceğini onlar söylüyor :)

Yalnız tekrar not etmek isterim, araç önce 2.0 olarak gelecek, 1.5 çift turbo dizel sonradan sunulacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla su gorunuste bir alet umarim Rusya'ya 2.5 lt altinda gelmez.. Yine yakisikli gorunup de digerlerinin arka tamponlarini izleyen bir mazda almak istemiyorum ! ))) Beygir gucu istiyorum !! ))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6 CX-5'ten daha hafif olur zannediyorum. Dolayısı ile performansı daha iyi olur. Ben ise asıl MPS'leri merak ediyorum. Okuduğum bir röportajda bir Mazda yetkilisi yeni nesil MPS'lerin sadece dizel olacağını söylemişti. Doğru olmadığını umuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.0 en az 150hp olur . kimsenin tamponunu izlemezsin merak etme :)

Mazda 6 nin segmentinde olup 2.0 lt olan arac neredeyse yok Rusya'da :) Varsa da beygir gucu 180 in uzerinde hepsinin. Zaten 180-200 bg altinda kimse almaz Rusya'da bu segmentte ve gorunusteki araci. Ekonomik arac isteyen pek yok taksiciler disinda. Olanlar da hibrit falan aliyor zaten.Benzin 90 cent , o yuzden kimse bakmiyor aracin ne yaktigina.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz 105 beygirle radardan kaçamıyoruz bunlar 200 beygiri ne yapıyorlar Ferdi... Güçlü arabayla  basamamak ayrı bir sıkıntı olsa gerek, hız kontrolleri nasıl orda ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vay vay vay... Burak Bey, siz de mi abonesiniz aynı yere... Burun farkıyla lansmanı sen yaptın... :D

RSS Feedler her zaman faydalıdır :) ama haberi görünce "Okan'dan önce davranabilirsem bu sefer ben yazarım" dedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada, araç da çok asil, bir o kadar da spor olmuş...

2.0 motorun özellikleri az çok belli. Ben hala hep söz edilen 1.5 çift turbo motorun özelliklerini bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...