Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Biz 105 beygirle radardan kaçamıyoruz bunlar 200 beygiri ne yapıyorlar Ferdi... Güçlü arabayla  basamamak ayrı bir sıkıntı olsa gerek, hız kontrolleri nasıl orda ?

herkesin kendine ozel yontemleri vardir kesin ama ben soyle yapiyorum :D

1- Sehiricinde kesinlikle hiz yapmiyorum (zaten yer gok kamera)

2- Genis yollarda gaza gelirsem ya da biri canimi sikarsa ani hizlanmalarla tatmin olmaya caliyorum :) (ev-is , ev-yazlik arasinda illaki bu yollari kullaniyorum)

3- Kullandigim GPS yazilimi sayesinde anlik kamera,radar ve polis kontrollerini %90 bildigim icin bosluk yakaladigimda cevreyollarinda hizlaniyorum.

Not: Buradaki en kucuk cevreyolu tek taraf 8 seritli, otoban gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkesin kendine ozel yontemleri vardir kesin ama ben soyle yapiyorum :D

1- Sehiricinde kesinlikle hiz yapmiyorum (zaten yer gok kamera)

2- Genis yollarda gaza gelirsem ya da biri canimi sikarsa ani hizlanmalarla tatmin olmaya caliyorum :) (ev-is , ev-yazlik arasinda illaki bu yollari kullaniyorum)

3- Kullandigim GPS yazilimi sayesinde anlik kamera,radar ve polis kontrollerini %90 bildigim icin bosluk yakaladigimda cevreyollarinda hizlaniyorum.

Not: Buradaki en kucuk cevreyolu tek taraf 8 seritli, otoban gibi.

Sıkıysa yakala modu yani :) işler çok zorlaştı bu kameralar geleli ,Allah kolaylık versin ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hehe cx5 gibi mazda 6 yi da sizden once gorüciiiiim  hatta uyarsa aliciiim hehehe :P ))) Moskova'da olmak bazen cok hosuma gidiyo be ! )))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burakcim Moskova icin vize gereksiniminiz yok )) ayrica yaz sezonu boyunca indirimli charter ucusta ayarlayabilirim sizler icin.. Daha ne yapayim ? ))) Ben de size mi sinir olayim her haftasonu piknik,deniz sefasi yapabiliyosunuz diye? )))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burakcim Moskova icin vize gereksiniminiz yok )) ayrica yaz sezonu boyunca indirimli charter ucusta ayarlayabilirim sizler icin.. Daha ne yapayim ? ))) Ben de size mi sinir olayim her haftasonu piknik,deniz sefasi yapabiliyosunuz diye? )))

Peki arabaları alıp gelebiliyor muyuz Türkiyeye? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Moskova için devlet vize istemiyor ama ondan çok daha önemlisi hanım vize vermiyor :D

Valla her haftasonu piknik, deniz sefası felan kim kaybetmiş ki biz bulalım ? :)) Ayda yılda bir :)

Buna ek olarak biz burada yanıyoruz, eminim orada hava buraya göre çok daha serindir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turlar pahalı yahu Moskvaya.

Buking.com.'danda yer ayırtıp gelmeye cesaret edemiyorum açıkçası. (Kiril alfabesinden dolayı)

Yoksam püfür püfürdür oralar. Burak mecbur hanımlarla gidecez, hanım eve sokmaz beni valla. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Moskova için devlet vize istemiyor ama ondan çok daha önemlisi hanım vize vermiyor :D

Valla her haftasonu piknik, deniz sefası felan kim kaybetmiş ki biz bulalım ? :)) Ayda yılda bir :)

Buna ek olarak biz burada yanıyoruz, eminim orada hava buraya göre çok daha serindir :)

Moscow Autoshow'a geleceksin canim bunda ne kotuluk var ? :) Gerci her yil arabalardan cok model kizlar konusuluyor :D

Ayda yilda bir degildir o ya.. Ben tatilden tatile yapabiliyorum anca ,birak ben diyeyim ayda yilda bir diye )) firsatiniz oldugu halde gitmiyorsaniz onu bilemem tabi)) Eylul gelse de tatile gitsem diye bekliyorum koca sene )) Bu arada Moskova gecen hafta baya serindi. Ama 29 dereceye tirmandi yine bugunden itibaren artacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turlar pahalı yahu Moskvaya.

Buking.com.'danda yer ayırtıp gelmeye cesaret edemiyorum açıkçası. (Kiril alfabesinden dolayı)

Yoksam püfür püfürdür oralar. Burak mecbur hanımlarla gidecez, hanım eve sokmaz beni valla. :)

Siz gelicem deyin ,ben yardimci olurum her turlu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...