Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

'Hele heçbeklerin arkası rezalet' derken, Burak'ın arabasını mı kasdediyorsun, Selman Abi? Üstelik Mazda 3 de kullanılan Subaru mavisi rengi de biraz özenti kaçmış, sanırsam...

Zevk meselesi, bana göre yeni kasa Mazda 3 lerin, hele heçbeklerin arkası rezalet, yandan çıkık stopları olan hiçbir arabayı beğenmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Zevk meselesi canım arabayı ben üretmedim sonuçta :D ama renk konusuna katılmıyorum Mustafa Abi, Subaru Mavisi ile alakası yok benim Vavi'min :D Ne eskisinin ne de yenisinin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

92'de 626 çıktığında tek tombalak arabaydi. Sonra hepsi kopyaladı :) bence Mazda 6'dan sonrada bir çok firmadan benzer çizgiler göreceğiz .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Subaru mavisi olsa ne olur? Olmasa ne olur? Sonuçta çok güzel bir renk!

Ben Selman Abi'nin söylediklerinden renk ile de ilgili böyle bir düşüncesi olduğu gibi birşeyler hissettim, o yüzden açıklığa kavuşsun ve açık mavi olduğu açığa çıksın diye şeyttiydim......

Zevk meselesi canım arabayı ben üretmedim sonuçta :D ama renk konusuna katılmıyorum Mustafa Abi, Subaru Mavisi ile alakası yok benim Vavi'min :D Ne eskisinin ne de yenisinin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzun zamandır bekledıgım tasarımı sonunda gorme fırsatı buldum.ınanın bu aracı sabırsızlıkla beklıyorum.2.2d bıraz zor belkı ama dedıgınız gıbı 1.5 çift turbo olarak gelırse gozunun yasına bakmam mazda 3 umu takasta yerım.sizce fiyatları ne sevıyede olur.eger benzinli mazdanın fiyatını baz alırsak hıc getırmelerıne bıle gerek yok ama.fiyat tahmınlerınızı beklıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

90-100 gozden cıkardım abi ama fazlası biraz zor tam olarak turkıyede ne zaman satısa sunulur 2013 nisan mayıs yoksa sonumu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.5 sen ne yapacaksın, Burak? Sana 1yeter! Fatih ve bana 1,5 lazım...

eyik:

2012 Kasım diyorlardı ama ilk gelenler 2.0 olacak, 1.5 ler sonra diye biliyorum.

Okan size verilmiş bir tarih var mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Su anda 1,5 degil 2 bile az gelir :D

ne yapıyorsun da 2 az geliyor ? Düzde passat cc sana ceee yaptı da kalbin mı kırıldı :) gerçi Elmadağ'da ifadesini aldım :D

İstanbulda bir köprüyü geçin de sonra 2.0 motor istersiniz :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk etapta 2.0sky-g, 2.2sky-d olacak. zaten geçtiğimiz günlerde mazda nın sky activ motor üretimini arttırmasının sebebi bu araç. kasım gibi üretilmeye başlasa,heralde yeni yılın ilk aylarında görürüz yolarda... bi 6ay-1yıl sonra 1.5sky-g de olacak, sonra o motor yeni mazda3e de girecek...

yola devam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...