Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

2015 te 2. el alırız değil mi ? :D

taktirler ediyorum hepimizi. gelecege donup ileri goruslu insanlariz. 2013 dedik durduk aha geldi 2013 simdi 2015 diyoruz. yok yok hedef 2023.. durmak yok yola devam..

yedin bizi mazda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

taktirler ediyorum hepimizi. gelecege donup ileri goruslu insanlariz. 2013 dedik durduk aha geldi 2013 simdi 2015 diyoruz. yok yok hedef 2023.. durmak yok yola devam..

yedin bizi mazda

Fatih'in 2015 demesinin sebebi başka ama Onur ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fatih'in 2015 demesinin sebebi başka ama Onur ;)

neymis abi cidden anlamadim.. mazda 2015'de bizim alabilecegimiz seviyede bir arac mi getirecekmis? oysa eger ben bekleyemem, c180 75 milyar almayani dovuyolar. yani demem o ki hali hazirda cebinde 3-5 kurus parasi olan ve MAZDA almak isteyen/yenilemek isteyen bir kitle var. yardan gececez ama yardan gectikten sonra elimize baska eller degecek o zaman da donulemeyecek geriye. lanet olsun icimdeki bu mazda sevgisine.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne diyor Orhan Baba, " Daha iyi bir Dünya için batsın bu Dünya" :) , bundan sonra herşey daha iyi bir Mazda Türkiye için olur umarım  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün elazığ mazdanın olduğu yerden mazot aldım, mazda bayii nin sahibi vardı, muhabbet ettik dediğine göre 1.6 motorla gelecekmiş. ama şimdi 1.6 skyactiv. axela motorumudur nedir?

Aracın Türkiye'ye ilk etapta gelecek olan motoru 2.0 benzinli skyactive olacağı 1,6 dizel skyactive 7 ileri otomatik şazumanın ise 2014 şubat ayında geleceği söyleniyor. Aracın fiyatı açıklandı bu arada 117.000 TL den satışa sunulacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neymis abi cidden anlamadim.. mazda 2015'de bizim alabilecegimiz seviyede bir arac mi getirecekmis? oysa eger ben bekleyemem, c180 75 milyar almayani dovuyolar. yani demem o ki hali hazirda cebinde 3-5 kurus parasi olan ve MAZDA almak isteyen/yenilemek isteyen bir kitle var. yardan gececez ama yardan gectikten sonra elimize baska eller degecek o zaman da donulemeyecek geriye. lanet olsun icimdeki bu mazda sevgisine.

:) Onur ben engelli oldugun için , 5 yılda bir araç alabiliyorum . 1.6 motor sınırı var üzerini alamıyorum suanki yasa ile. 2015 Nisan'da 5 yıl olacak ve o zaman 1.6 Mazda ne var bakacağız :) Mazda 6 , yetişir belki ;)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) Onur ben engelli oldugun için , 5 yılda bir araç alabiliyorum . 1.6 motor sınırı var üzerini alamıyorum suanki yasa ile. 2015 Nisan'da 5 yıl olacak ve o zaman 1.6 Mazda ne var bakacağız :) Mazda 6 , yetişir belki ;)

2 tane alabiliyon mu :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 tane alabiliyon mu :P

:D alamıyorum . Aldığımı da benden başkası kullanamıyor . Şimdi peder arabasiz kaldı o bile suremiyor mesela yassah :) bu engelli indirimi güzel birsey ama bizim millet her şeyi suistimal ettigi için 2015'e kalkar mı kalkmaz mı onu da bilmiyorum :D

Kısmetse Mazda'ya devam, olmadı volvo  . Okan ne verirse artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın Türkiye'ye ilk etapta gelecek olan motoru 2.0 benzinli skyactive olacağı 1,6 dizel skyactive 7 ileri otomatik şazumanın ise 2014 şubat ayında geleceği söyleniyor. Aracın fiyatı açıklandı bu arada 117.000 TL den satışa sunulacak.

Kaynak nedir? Bildiğim kadarıyla Mazda 2000 cc den düşük skyactiv motor üretmeyecek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

bu akşam boğazda gezinirken ağaçlı bir park alanda yeni  kırmızı mazda6 gördüm ama plakası yoktu :D

Gormek icin herhalde yalnizca bayii ye gitmemiz lazim.turbe ziyareti gibi.

Eyup de mazda bayii varmi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gormek icin herhalde yalnizca bayii ye gitmemiz lazim.turbe ziyareti gibi.

Eyup de mazda bayii varmi :)

istanbulda çekmeköy'de,  florya'da, altunizade'de, kozyatağı'nda (bostanlı yeni açıldı), acıbadem'de ve büyükçekmece'de var. içlerinde eyüp'e en yakın olan florya'daki mazda beka galiba  :D  Tr'deki tek kırmızı 6 genel müdürünki diye duydum ama neden plakası yoktu onu bilmiyorum. ben acıbadem mersere gittim baya kurcaladım :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu akşam boğazda gezinirken ağaçlı bir park alanda yeni  kırmızı mazda6 gördüm ama plakası yoktu :D

Arkadaşımın evine gitmiştim oraya park etmek zorunda kaldım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...