Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

sanmıyorum 1:14 sıkıştırmalı motorun lpg ile çalışacağını .

Biz o motoru da lpg ile çalıştırıp, problem çıkartıp gelir buralarda sorunu tartışırız...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

müzik, video, araba hepsi harika.

İlk olarak Moskova'da sergilenecek olan otomobilin ilk motor seçenekleri de bu pazara hitap ediyor. Her ikisi de 6 ileri vitesli olan manuel veya otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olan 2 litre hacimli benzinli motor 150 beygir güç, 210 Nm tork üretebilirken sadece otomatik şanzımanla sunulan 2.5 litre hacimli ünite 192 beygir güç, 256 Nm tork üretebiliyor.

araba güzel ama reklam :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen başlattın; "şaka gibi" diyerek...

:)

Ancak;

Dediklerim, günün birinde bu araç üzerinde vücut bulur...

;)

şaka gibi derken çok az yakıyor demek istedim :) 6lt yakan arabaya niye lpg takalım ki? Dizel motora Lpg takmak gibi birşey . Ki o 6lt karışık kullanım diyor , sehir dışı daha az yakacaktır ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şaka gibi derken çok az yakıyor demek istedim :) 6lt yakan arabaya niye lpg takalım ki? Dizel motora Lpg takmak gibi birşey . Ki o 6lt karışık kullanım diyor , sehir dışı daha az yakacaktır ;)

Benimkisi tamamen espriydi dostum... Ama inan ki; o 6 litre tüketim için bile lpg'yi deneyecek insanlarımız çıkacaktır.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye'de hangi markaların hangi modellerine Lpg takıldı. Bmw, Mercedes gibi üst segment otomobillere Lpg takanlarda var. Birde düşük motor hacimli araçlara bile takanlar var. Örnek olarak eski aracım Honda Jazz idi. Arac dizelleri kıskandıran bir otomobildi resmen. Yakıtı düşük, bagajı kısıtlı olduğu halde bu araca dahil Lpg taktıranlar vardı.

O yüzden hiç ama hiç şaşırmam yarın bir gün forumda Lpg'li Yeni Mazda 6 ile karşılaşırsam. Ben şu Lpg'li Mazda Cx-5 bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar , nihayet dun vakit bulup Moscow AutoShow'a gidebildim. Her ne kadar onceligim Mazda 6 yi gormek olsa da diger tum markalari gezip Mazda'ya anca yetisebildim :) Ozetle , Mazda 6 gayet cekici ve tum dikkatleri uzerinde toplamayi basarabilen bir arac ! tabii ki bircok yeni , concept hatta prototip aractan sonra Mazda 6 yi gormek cok da beni heyecanlandirmasa da ,sinifina gore dis gorunus olarak oldukca iddiali olacaginin kendimce garantisini verebilirim :) Maalesef Mazda araci concept mis gibi yerden oldukca yuksek donen bir platform uzerinde sergiliyor.. İki Mazda sahibi oldugumu ve bunun sacmalik oldugunu belirttigimde belli saatlerde ozel fotograflar icin izin verildigini , ismimi listeye alip gerekirse aracin icine oturabilecegimi ve fotograflarini cekebilecegimi soylediler. 10 dakika oncesinde Ferrari'den BMW , Honda , Cadillac ve Ford conceptlerinin dahi icine oturup rahatca inceledigimi dusununce Mazda'yi diger markalardan ayiran biri olarak uzuldum. O kadar vaktim olmadigini belirttim ve ismimi arac Rusya'ya geldigi anda ilk deneme surusune katilacaklar listesine eklediler. Ama bunu gittigim Mazda 3 un ruhsatini gostermeme ragmen ikinci aracimin olup olmadigini surekli servisim Major Mazda'yi arayarak teyid ettikten sonra yaptilar. Dolayisi ile concept olmaktan cikmis, Rusya'da satis tarihi bile yaklasik olarak belli olan araca yaklastirmayarak beni ve diger Mazda severleri uzduler. Bana cok ilginc gelen bir sey vardi asil.. Kodo , Mazda 6 'nin biraz ilerisinde merdiven alti gibi kucucuk bir alanda sergileniyordu. Ve de herkesin gozu ondaydi ! keske Mazda 6 yi bu kadar on plana cikarmaya calismak yerine Kodo'yu getirip merdiven altina atmasalardi..ben kendimce Mazda'nin reklam,tanitim olaylarinda beceriksiz olduguna karar verdim ! :)

cn446.jpg

cn44n.jpg

cn451.jpg

cn45l.jpg

Buyurun tanistirayim , bu da Kodo  :)

cn4l3.jpg

cn4lv.jpg

cn4mp.jpg

cn4mz.jpg

dedigim gibi ,Kodo o kadar dandik bir yerde duruyordu ki , birakin fotografini cekmeyi arka kismini tamamen goremedim bile..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tahmini fiyat nerelerde olur acaba?

100.000-140.000TL.

Benim tahminim.

Eğer bizi şaşırtıp ta 1.5 filan getirirse (!) Daha düşer.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...