Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

illa cektiklerini koy derseniz bulurum bir yolunu.

İlla da çektiklerini isteriz :D

Ayrıca bilişimci adamsın :D Bana ne ihtiyacın var, hallet kendi işini :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yazdigimi ve fotograflari ekledigimi saniyodum bunu ama unutmusum tatil heyecani ile :) 7 Eylul gunu sabah Mazda aradi fuara davet etti araci yakindan incelemem icin. Hasta olmama ve bir sonraki gun Turkiye'ye tatile gidecegimden birsuru isim olmasina ragmen apar topar gittim sirf araci incelemek icin yarim saatligine.. O kadar kosturdum , Onur'dan once ben ekleyeyim bari Mazda 6 icindeki fotomu :):P

dnk8h.jpg

P.S: Huseyin Abicim kusura bakma haber bile edemedim sana  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yazdigimi ve fotograflari ekledigimi saniyodum bunu ama unutmusum tatil heyecani ile :) 7 Eylul gunu sabah Mazda aradi fuara davet etti araci yakindan incelemem icin. Hasta olmama ve bir sonraki gun Turkiye'ye tatile gidecegimden birsuru isim olmasina ragmen apar topar gittim sirf araci incelemek icin yarim saatligine.. O kadar kosturdum , Onur'dan once ben ekleyeyim bari Mazda 6 icindeki fotomu :):P

Ben hep diyom zati bu çocuk fırtına gimi ) La sana m6 da yakışır m66 da yakışır, m666 da ! :)

zati apar topar çağırmışlar yiyenim boşver, senin balls'ların sağolsun :)  çok istedim gitmeyi ama nasip değilmiş,  artık salonlara düşünce gider bakarık barabar :)

http://b1210.hizliresim.com/12/4/dnk8h.jpg

P.S: Huseyin Abicim kusura bakma haber bile edemedim sana  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

saylanmaz sen turkiye de yasamiyosun :)

ben turkiyede yasayan ve mazda6 ya oturan ilk turkum :)

Haha kendine bir pay çıkaracaksın ya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur camura yatma )))) ben de Turk'um :D :D ilk ben oturdum iste kabullen bunu :D hatta ilk ben test edecem , ilk ben alacam  alistir buna kendini :D ayni sey cx9 ve yeni mazda 3 icin de gecerli olacak :P:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar

album bolumunde 3 adet klasorun altinda toplam 31 adet foto yukledim. bazi sorunlar yasadim onun icin 3 klasor seklinde atmak zorunda kaldim. eger goruntulenemiyorsa burak mod gerekli ayarlamayi yapar.

iyi seyirler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnsallah maşallah :) Mustafa abi geliyor mu? Ben tanısamadim onunla :(

Mustafa abi malesef gelemiyormuş. Ekim sonuna kadar çok yoğunmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...