Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

İlk bakışta far ve stopları konsept modelden biraz yumuşattıkları görülüyor. Yinede araç tartışmasız en güzel D sınıfı araç. Etraftaki yüzlerce passattan sonra ilaç gibi gelecek:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hani gündüz farları yaa... Onların yerine armut gibi sis farı gelmiş. Dikiz aynalarından pek ümidim yoktu ama egzostlar arka tampona gömük olmalıydı. Güzel araç laf yok ama prototipin görüntüsü aklıma geldikçe ah neden ya demekten alamıyorum kendimi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda gömülü egzozu konseptlerde kullanıyor ama seri üretimde pek sevmiyor. Ben de gömülü olmasını tercih ederdim.

Gündüz farı farın içinde olabilir. Bunu lansmanda göreceğiz.

Bir de az da olsa bunlar değişebiliyor. Bu araç Rusya spesifikasyonunda. Avrupa spek biraz farklılık gösterebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak bu aracın awd'si çıkacak mı? Senin Mazda ile ilişkilerin iyidir, bastır da benim için 1 adet de olsa awd yapsınlar. O zaman benim aracı bununla değiştiririm %100! Hele de SW'si de bu kadar yakışıklı ise....

Mazda gömülü egzozu konseptlerde kullanıyor ama seri üretimde pek sevmiyor. Ben de gömülü olmasını tercih ederdim.

Gündüz farı farın içinde olabilir. Bunu lansmanda göreceğiz.

Bir de az da olsa bunlar değişebiliyor. Bu araç Rusya spesifikasyonunda. Avrupa spek biraz farklılık gösterebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 nesil önceki mps versiyonu AWD idi, kendisini değil fotolarını bile göremedik Türkiye'de:)

Sadece 6 mps ler AWD, 3 lerde hiç yok maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece 6 mps ler AWD, 3 lerde hiç yok maalesef.

Misal: Bir önceki kasa 6 MPS

b36sy.jpg

Yeni kasalarda ise gerçekçi bir resim bulamadım. Olanlar hep fotoş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Global Moderatör değil misin, kardeşim? Ara, Mazda Global'i bastır biraz??? Oturduğun yerden 'yok' deyince benim sorunum çözüldü mü? Cık! cık! cık!

Bildigim kadarı ile SW çıkacak ve Türkiye ye gelecek ama AWD olacağını hiç sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resmi güzel Gökhan. Amma ve lakin, iç güzelliği daha önemli. Bu awd'yi dış güzelliği için alıp, sonra pişman olmayalım? Yoksa annemin tavsiye ettiği awd sistemini mi alsaydım, demiyelim?

Buda AWD resmi

b36x2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resmi güzel Gökhan. Amma ve lakin, iç güzelliği daha önemli. Bu awd'yi dış güzelliği için alıp, sonra pişman olmayalım? Yoksa annemin tavsiye ettiği awd sistemini mi alsaydım, demiyelim?

Zaten bu, "annemizin kullandığı AWD" Yani eski kasa için. Türkiyede satılmadı bu araba. Ama Danimarkalı bir üyemizde vardı. Birde Canlısını Romanyalı abide görmüştük.

Şimdi ki kasanın MPS 6 sı nasıldır? Bilemiyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...