Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ohoooooo olmuyor ama ya ! bumudur takeri ? yine konseptten cok cok uzak , cakma bir arac cikiyor ortaya.. sedan versiyon biraz normal gorunuyordu yine ama bu SW versiyon cok kotu olmus ya.. incecik lastikler,dev gibi yan aynalar , komik gorunen sisler.. Nerde daha ilk gunden gozumuz gozumuze sokulan ve de gayet hos duran o metal panjur cizgisi ? Hadi arabayi gectim de , bu tanitim nedir ya ? ))) ilk defa gosterdigin aracin orasina burasina ucuz susleri neden asarsin ? calisanlara neden el kol yaptirirsin ? )) neyse.. bekleyip gorelim bakalim takeriyi bir de kanli canli, az kaldi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de onu diyorum iste )))  "Konseptler" kategorisinde kazanmis. Gercegi neyi kazanacak bakalim.. Skyactiv in kaymagini da cx5 yedi,yiyor  zaten)) bakalim takeriye ne kaldi ))  Umarim bu ucuz tanitimdaki station olabilecek en base/ucuz versiyondur..

P.S : Mazda 3 umu israrla degistirmedim Toyota Camry ile sirf bu ay icinde tanitimi Moskova'da yapilacak Mazda 6'nin bir goreyim ,sonra "tuh!" demeyeyim diye. Ve de Cx-5 sahibiyim.Bu yuzden beklentim buyuk Mazda 6'dan. Elestirmem,cemkirmem bu yuzdendir ,sahsi fikrimdir.Gucenmece alinmaca olmasin)) neticede alin terimizle para karsiligi aliyoruz,savunup kayiriyoruz bir markayi onlarca rakibinden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

artık mazda'ların hepsinin önü böyle gelecek sanıyorum. audi'ler gibi yani.

cx5 içinde konseptten uzak , kötü olmuş dedik ama geldiğinde bayıldı herkes :) umarım 6 için de böyle olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama konsepti de ayri bir guzeldi ya ! :) az kaldi, nasipse agustos sonunda Moscow Auto Show'da gorucez bakalim neye benzedigini. Bu arada ; Mazda Rusya , yeni Mazda 6 nin ilk siparislerinin Rusya'dan verileceginin mujdesini verdi. Ayrica Rusya'ya gelecek ilk modeller i-eloop tekonolojili ve Skyactiv-G 2.0 Lt Motor olacakmis. Beygir gucu hakkinda hala bir bilgi yok :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...