Jump to content

Kaporta Mini Onarım

kumsaati14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar herkese selam. aracımda küçük taş izleri, park halinde iken birinin gelip sürtmesinden dolayı küçük çizikler vs. mevcut. aracım kırmızı renk ve bunlar beni açıkçası rahatsız etmiyor dersem yalan söylemiş olurum :) bilgisi olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum. auto king'in bu tarz onarımları mini onarım kapsamında yaptığını biliyoruz. gerçekten işçilikleri iyi midir? özellikle küçük göçükleri düzgün bir şekilde yapabiliyorlarmı? bu konuda tecrübesi ve bilgisi olanlar beni bilgilendirirse çok sevinirim. iyi akşamlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba auto king maslak uygulamaları gayet başarılı,geçenlerde benimde tamponda ufak bir tamirat vardı hallettiler sağolsunlar.Benim o şubede arkadaşım çalışıyor extra ilgi gösterecektir size dilerseniz yönlendirebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

srkn merhaba. kusura bakma biraz geç kaldım yazmakta. teşekkürler. yalnız merak ettiğim şu. bunları ben sigortamdaki mini onarım hakkımı kullanarak yaptırmak istiyorum. sanırım 3-4 yerde küçük göçük, arka çamuruktada hafif bir sürtme var. tüm bunları mini onarımdan yaptırabilirmiyim? yada cebimden yaptırmaya kalksam ne kadara olur. sen tampon tamiri için ne kadar verdin mesela? iyi akşamlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...