Jump to content

Conta Yanması (98 626)

arsuz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

slm arkadaşlar.üst kapak silindir contasından hem yağ hem su kaçağı var. radyatör suyuna yağ karışıyor, yağa su karışmıyor.2 adet conta oluyormuş orda galiba siparişlerini verdim haftaya değiştirecem. üst kapak taşlanmalımıdır ve taşlanması gerekip gerekmediği nasıl belli olur. 4 ay önce conta yaktı üst kapak taşlandı subaplar değişti, hemen ardından kaza yaptım motor hafif kaymış,bunun da etkisi olabilirmi conta kaymasında.şu anki tamirci taşlama payı yoksa üst kapağın değişmesi gerekiyor dedi telefonda daha arabayı görmedi. biraz karışık bir durum yorumlarınızı bekliyorum.tşk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

slm arkadaşlar.üst kapak silindir contasından hem yağ hem su kaçağı var. radyatör suyuna yağ karışıyor, yağa su karışmıyor.2 adet conta oluyormuş orda galiba siparişlerini verdim haftaya değiştirecem. üst kapak taşlanmalımıdır ve taşlanması gerekip gerekmediği nasıl belli olur. 4 ay önce conta yaktı üst kapak taşlandı subaplar değişti, hemen ardından kaza yaptım motor hafif kaymış,bunun da etkisi olabilirmi conta kaymasında.şu anki tamirci taşlama payı yoksa üst kapağın değişmesi gerekiyor dedi telefonda daha arabayı görmedi. biraz karışık bir durum yorumlarınızı bekliyorum.tşk

Bulduğun usta iyi bir ustaysa sana yardımcı olacaktır, kapağın taşlanma payı varsa kurtarırsın eğer kalmadıysa yeni bir üst kapak alman gerekebilir...

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer daha önce kapak taşlanmış vede taşlama payı kalmamışsa kapağın değişmesi gerekir ama buna rektefiyeci karar verir yani söküldükten sonra anlaşılır iki ihtimalde olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kapak taşlandı 4 ay önce.inşallah pay kalmıştır.bir üst kapak ne kadardır acaba, birde bulması var

Bulmak konusunda sorun yaşayacağını sanmıyorum ama yine de bi araştır derim... İnternette ve forumda bir çok çıkma parça işi yapan kişiler var.

Kolay gelsin.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...