Jump to content

125 Dolara Cruise Control (Kargo Dahil 200 TL'ye Hız Sabitleyici)

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün serviste şu cruze control olayını bir daha sordum ama tahmin ettiğim gibi takılmayacağını takılsa bile verimli olamayacağı söylendi.Takılsa iyi olurdu , yakıt tüketimine etkisi çok olumlu ayrıca uzun yolda verdiği konfor bambaşka :egy:....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• OveRMinD

4

• domestos

4

• özkan

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

1 Nesil kasa, üzerinden geçmiş 6 yıl şimdi tutupta bunun CC ile uğraşmak boş iş gibi göründüğü için sağlıklı olmaz deniyor. Ben hala iddia ediyorum; bu araba japon arabası hele hele Mazda ise CC yeri var ve örnek takılmalarda piyasada var ise bizimkilerede rahatça takılır.

İsterseniz konu ile ilgili bir ingilizce yazı yazıp içine uygulama yapılan örnek linkleride ekleyip direk MAZDA'ya gönderelim. Bizi onlardan gelecek cevaptan başkası kesmez aksi halde nasip olurda yine M3 alırsam uğraşacağım ilk konu bu olacak.

Bir üst kasada takılıyor, diğer ülkelerde takılıyor, piyasada CC li comfort modelleri var eeee bizimkilere olmuyor. Yok böyle birşey...

Senin söylediklerinin aynısını bende söyledim.Ama anladığım kadarıyla gaz kelebeğiyle alakalı tereddütleri var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence parça kodunu bulun partsouq.com dan aratın Dubai den 3 günde gelir elinizden iş geliyorsa takarsınız lokma anahtarı ve tork anahtarına bakar bu iş zor bir şey değildir kanımca.

Hemen hemen tüm firmalar altyapıyı koyarlar arabalara. 307 ye cc takılabiliyor sonradan mesela. Ve bende imprezaya kendim taktım. Mazda da neden olmasın. Öyle bir parça satılıyorsa takıldığında da mutlaka çalışır bence.

Özgür Kızılkaya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence parça kodunu bulun partsouq.com dan aratın Dubai den 3 günde gelir elinizden iş geliyorsa takarsınız lokma anahtarı ve tork anahtarına bakar bu iş zor bir şey değildir kanımca.

Hemen hemen tüm firmalar altyapıyı koyarlar arabalara. 307 ye cc takılabiliyor sonradan mesela. Ve bende imprezaya kendim taktım. Mazda da neden olmasın. Öyle bir parça satılıyorsa takıldığında da mutlaka çalışır bence.

Özgür Kızılkaya

Hocam verdiğin bu site nasıl bir yer ilk defa duyuyorum:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün serviste şu cruze control olayını bir daha sordum ama tahmin ettiğim gibi takılmayacağını takılsa bile verimli olamayacağı söylendi.Takılsa iyi olurdu , yakıt tüketimine etkisi çok olumlu ayrıca uzun yolda verdiği konfor bambaşka :egy:....

Ben aracı ilk aldığımda basayere götürmüştüm orada sorduğumda 600 liraya işçilik hariç takabileceklerini ve sorun olmayacağını soylemislerdi.Tabii aradan iki buçuk yıl geçti şimdi ne derler bilmiyorum. Belki geçen zamanda bizim araçlar huzursuz uyumsuz olduysa sana da öyle demiş olabilirler. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam verdiğin bu site nasıl bir yer ilk defa duyuyorum:)

Yeni bir yer parça koduyla arıyorsunuz.

Dubai free zone da gümrüğe pek takılmayan bir yer. 3 günde fedex le iletiyorlar kargoyu.

Özgür Kızılkaya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Benim araç, eski kasa 2009 touring. Kaputu açıp baktım, gaz telliydi, elektronik değildi. Gaz telini hareket ettirecek elekrikli herhangi bir motor da göremedim. Sadece bu parçayla olmaz gibi. İlave olarak gaz teline hareket kazandıracak bir motor olması da gerekir. Y.dışı forumlarında bahsedilen araçlarda ise gaz teli yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...