Jump to content

1992 -1997 626 Elektrikli Far - Far Motoru

ibrahim Çakan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

MERHABA.

1992-1997 arası model 626 larda motorlu far olan varmı acaba.

dün kocaeli servise sordum elektrikli far alıp takacaksın elektrik hattını bağlayacaksın 3 kademeli bir düğmeye tamm dedi. ama yedek parçacı birine sordum. farlar elektrikli satılır. ama motoru ayrıdır. motor takacak yer varmı dedi. bu konuda bilgisi olan varmı

:fiuw::tey::clap::egy::clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MERHABA.

1992-1997 arası model 626 larda motorlu far olan varmı acaba.

dün kocaeli servise sordum elektrikli far alıp takacaksın elektrik hattını bağlayacaksın 3 kademeli bir düğmeye tamm dedi. ama yedek parçacı birine sordum. farlar elektrikli satılır. ama motoru ayrıdır. motor takacak yer varmı dedi. bu konuda bilgisi olan varmı

:fiuw::tey::clap::egy::clap:

Bahsettiğin modeldeki araçlarda ben motorlu far görmedim ve duymadım... Sonradan yapmak akıl işi değil zaten...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kocaeli servisteki personel zaten türkiyeye gelen 626 larda motorlu far yok dedi. takılırmı dedim. motorlu far alacaksın elektrik tesisatı çekeceksin. 3 kademeli bir anahtar koyacaksın tamm dedi. serviste orijinal motorlu far 750 tl civarıymış zaten hiç gerek yok okadar para vermeye de. yan sanayi alıp böyle bir işlem yapan varmı acaba dedim.

bu gavurları vurmak lazım türkiye gelen her marka araç özelliksiz geliyor. birde o kadar vergiyle araç alıyoruz yabancı ülkelere göre çok daha pahalı araç fiyatları biz insan değilmiyiz konforlu araçlara binemiyoruz ya :):tey::D :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kocaeli servisteki personel zaten türkiyeye gelen 626 larda motorlu far yok dedi. takılırmı dedim. motorlu far alacaksın elektrik tesisatı çekeceksin. 3 kademeli bir anahtar koyacaksın tamm dedi. serviste orijinal motorlu far 750 tl civarıymış zaten hiç gerek yok okadar para vermeye de. yan sanayi alıp böyle bir işlem yapan varmı acaba dedim.

bu gavurları vurmak lazım türkiye gelen her marka araç özelliksiz geliyor. birde o kadar vergiyle araç alıyoruz yabancı ülkelere göre çok daha pahalı araç fiyatları biz insan değilmiyiz konforlu araçlara binemiyoruz ya :):tey::D :D :D :D

Sen bu ilave yapacağın masrafları bir yerde birikim yaparsan rahatlıkla Mazda 6 alabilirsin, o zaman da her istediğin özellik aracında mevcut olur...

Nasıl çözüm ??

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden olmasın  :))

ama yeni model zaten her özellik var. önemli olan 92 model araçta özellik bulmak  8:);D

92 modeldeki araçta zaten o dönemin en üst donanımı mevcut... Sen bu günkü bakış açısıyla o modeli değerlendirsen bir çok özellik eksik kalır...

Sen biraz bin 92'ye durum iyileşince mazda 6 ya terfi edersin...

Benim niyetim bu şimdilik.

8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

92-97 kasalarda sadece 2.5 motorlularda var diye biliyorum.

Onlarda Türkiyede satılmadı. Tektük bulursun belki. Hele yedek parça olarak çoook zor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...