Jump to content

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Beyzamı götürdüm 23 nisan gösterilerine, götürene kadar akla karayı seçtim, götürdükten sonrada dönmek istemedi. Önce bende yarım saat sağ kol bitti, sonra 20 dk sol kol bitti, sonrada enseyi yarım saatte bitirdim(hala tutuk), eve döndüğümde iptal olmuştum zaten, gösteriyi izlettiricem diye... :)

Vay be 2 sene olmuş bu mesajı atalı :)

Tüm çocukların bayramı kutlu olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yagmur hep yagmak icin 23 Nisan ı beklerdi, en fazla 2-3 23 Nisan hatırlıyorum lise sona kadar acık havada gecen, törenden sonra kızlarla sinemaya gidebildigimiz :D kutlu olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Biraz önce geldim. Çocuktan ziyade büyük bayramı idi. Uçurtma uçurmak isteyen çocuklar ama uçurtmayı alıp uçuran ve çocukların "Baba bana verirmisin ipi" nidalarına "Olmaz biraa daha yükselsin o zaman söz vericem ipi" ve akabinde "Rüzgar var ip çok çekiyor elin acır" diye uçurtmayı bir türlü vermiyenler büyüklerdi.

Maltepe den Caddebostan'a gitmem 1.5 saat sürdü.. Allahtan Selim o arayı uyku ile geçirdi de gitmenin bir anlamı oldu.

Yalnız 2 gündür açık havada gezniyorum bu açık hava beni kötü çarpıyormuş onu tesbit ettim :D Elimi kaldıracak halim kalmadı :D

Hehehe çok iyiymiş ya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 Nisan vesilesiyle küçüklerimi gözleinden, büyüklerimi ellerinden, yaşıtlarımı yanaklarından, Noel Baba'yı sakallarından öper, 23 nisan'ın vatana, millete ve tüm cemaat-i müslimin'e hayırlara vesile olmasını dilerim. :)

Bu arada yine 23 Nisan vesilesiyle doğumgünüme 1 hafta kaldığını hatırlatır, doğumgünü hediyeleriniz için çeşitli teknoloji, müzik ve giyim sitelerinde özel wishlist'ler oluşturduğumu bilgilerinize sunarım. Artık gerisi size kalmış. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tüm cocukların ve cocuk kalan mazdaseverlerin 23 nisanı kutlu olsun.özellikle de benim gibi bugün de çalışanların kutlu olsun :D

2008 de 23 nisan da niye kimse bişey yazmamış bu konuya :D :D 2008 de bayram pas mı geçildi ;D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tüm cocukların ve cocuk kalan mazdaseverlerin 23 nisanı kutlu olsun.özellikle de benim gibi bugün de çalışanların kutlu olsun :D

2008 de 23 nisan da niye kimse bişey yazmamış bu konuya :D :D 2008 de bayram pas mı geçildi ;D:D

kanka senin ve tüm camianızın bayramı mübarek olsun :D :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Çocukların, çocuk bir yanını kollayabilenlerin, üzerine alınanların ve tüm delilerin bayramını kutlarım bende... :)

sağol sağol sağol hepside uyuyor bana :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ohh be ben çalışırken sen tatil yapsan bana çok koyardı hee :D :D

bu kadar çekememezlik fazla kanka seni bandırmaya gönderiyorum hatta siteden üyeliğini sil yoksa ben silerim :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu kadar çekememezlik fazla kanka seni bandırmaya gönderiyorum hatta siteden üyeliğini sil yoksa ben silerim :D :D

o biraz zor :D :D isminin altında admin avatarı göremiyorum :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...