Jump to content

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu kadar çekememezlik fazla kanka seni bandırmaya gönderiyorum hatta siteden üyeliğini sil yoksa ben silerim :D :D

Sen yaşıomuydun yahu :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni geldik Mohini den :D Canım çıktı yahu :D Aynı yerde 5 saat geçirdik :D

Bildiğiniz alışveriş merkezi . Mağaza ve oyun atölyelerinden oluşuyor ama mağazaların hepsi çocuklar için . Oraya gidip cüzdanı boşaltmadan gelebilen nadir insanlardan biriyim :D Gidipte soyulmamak imkansız :D ama sonuç olarak çok eğlendi Selim. Çıkmak istemedi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni geldik Mohini den :D Canım çıktı yahu :D Aynı yerde 5 saat geçirdik :D

Bildiğiniz alışveriş merkezi . Mağaza ve oyun atölyelerinden oluşuyor ama mağazaların hepsi çocuklar için . Oraya gidip cüzdanı boşaltmadan gelebilen nadir insanlardan biriyim :D Gidipte soyulmamak imkansız :D ama sonuç olarak çok eğlendi Selim. Çıkmak istemedi..

geçmiş olsun abi ucuz atlatmışsın :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

boyama şekline bağlı kanka, ruloyla yada spreyle boyama yapıolarsa boyatırım :D Ama fırçayla boyuyolarsa olmaz :D

elektrostatik boyama yapacaz sana kanka :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben gideyim de Selim'i bir boyatayım bakalım Uygar ne kadar becerikli bu konuda :D

Selim mi Uygar'ı boyar Uygar mı Selim'i boyar orası meçhul :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zuahhahhah  ;D

Benim elimden kimse kurtulamaz  :boks:

Çok yoğun bir gündü yine kalabalık ve içerideydik dünkü gibi terasta değildik başım döndü çocuklara yetişmekten. Burak abi son yarım saat içerisinde uğradı ve işimizi hallettik :) Selim paşaya gerekli operasyonları yaptıktan sonra 2 tur golf oynattırdım ve stok aşırımı olarak birde yoyo hediye ettim :D Çıkışta da Burak abi sağolsun evine davet etti.

post-9-141695276701_thumb.jpg

post-9-141695276704_thumb.jpg

post-9-141695276707_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...