Jump to content

Hangi Navigasyon Cihazı, Hangi Harita?

domestos
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teşekkürler, oldukça ayrıntılı yazmışsınız. Evet gerçekten de kiralamak daha mantıklı, bir gidilen yere bir daha gitmek pek mümkün değil. Bizim navigasyonun kitapçığını buldum, aslında pahalı bir aletmiş, 250-300 liraya bulabildim internette. 64 mb ram yüzünden çıldırtıyor sanırım beni :D Sınavlarım geçince şu navking'i formatlamayı, harita güncellemeyi deneyeyim. Olmazsa Next'in 5015 modeli mantıklı gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 75
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• fkafka

6

• İlhan

7

• Erdoğan Ardıç

13

• domestos

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Teşekkürler, oldukça ayrıntılı yazmışsınız. Evet gerçekten de kiralamak daha mantıklı, bir gidilen yere bir daha gitmek pek mümkün değil. Bizim navigasyonun kitapçığını buldum, aslında pahalı bir aletmiş, 250-300 liraya bulabildim internette. 64 mb ram yüzünden çıldırtıyor sanırım beni :D Sınavlarım geçince şu navking'i formatlamayı, harita güncellemeyi deneyeyim. Olmazsa Next'in 5015 modeli mantıklı gibi.

Formatlayacağım diye komple sistemi uçurma, başıma geldiği için biliyorum, sonra tekrar eski haline getirebilmek için uğraşıyorsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

navitech qx-432 kullanıyorum yeni aldım yer bulması tarif çok güzel fm raadyo özelliğide var gayet kullanışlı tavsiye ederim fiyatıda 200 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

Merhaba, alıp almama konusunda çekimserim. Bilmiyorum memnun kalır mıyım. Şu anki durumda Mp3 dinleyebilmek cazip geliyor. Ses kalitesi nasıldır en önemlisi bu. Aslında portatif olanlar basit duruyor ama multimedya işine girip çok fazla açılmayı düşünmüyorum. 7 inç navitech var görüşü engeller diye tereddüt ediyorum şu ürün hakkında ne dersiniz veya başka öneriniz veya kullanışlı olup olmayacağına dair yorumlarınız varsa paylaşır mısınız ?

http://www.n11.com/navitech-vr-761t-primo-70-navigasyon-cihazi-P24016093

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böyle bir şey düşünüyorsan navitech ve necvox un Mazda 3 uyumlu göğüse monte edilen ürünleri var ama fiyat tabii ki daha pahalı. Çok mu kaliteli değil ama elimizdekinin en iyileri bunlar maalesef. Cam önü bu tip şeyleri ben şahsım olarak görüşü engellediği için hiç sevmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesajınızı bu konu altında birleştirdim, buradan devam edebiliriz.

Harici navigasyon cihazlarına bende sıcak bakmıyorum. Navigasyon cihazına ihtiyacınız var ise akıllı telefonlarda yandex navigasyon uygulamasını şiddetle tavsiye ederim. Aracımda ki Necwox navigasyonu kullanmaz oldum resmen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Android uygulamasını indirdim abi. Merak ettim ben de  :)

Bülent çok memnun kalacaksın. Trafik yoğunluğuna göre seni alternatif yollara sokuyor. Birde haritası çok güncel. Geçen hafta 4 gün senelik iznimden kullandım. Fotoğraf merakımdan dolayı İstanbul'u turladım. Sıkıştığım yerde hızır gibi yetişti vallahi yandex.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülent çok memnun kalacaksın. Trafik yoğunluğuna göre seni alternatif yollara sokuyor. Birde haritası çok güncel. Geçen hafta 4 gün senelik iznimden kullandım. Fotoğraf merakımdan dolayı İstanbul'u turladım. Sıkıştığım yerde hızır gibi yetişti vallahi yandex.

Oturduğum yerde deneme yaptım, sesli olarak hemen çizdi güzergahı, iyi bir şeye benziyor valla. Bunu navitech e bağlayamaz mıyız abi  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Harici navigasyon cihazlarına bende sıcak bakmıyorum. Navigasyon cihazına ihtiyacınız var ise akıllı telefonlarda yandex navigasyon uygulamasını şiddetle tavsiye ederim. Aracımda ki Necwox navigasyonu kullanmaz oldum resmen.

Ben de size katılıyorum. Artık akıllı telefonlarla bir çok işimizi halledebiliyoruz.

Ayrıca bir navigasyon cihazım olsun diyenlere de http://www.navigasyonuzmani.com/?urun-242-Garmin-Nuvi-2507-LMT-Navigasyon-Cihazi.html buradaki cihazı tavsiye edebilirim. Diğer markalar adamı çıldırtabiliyor  :)

Küçük bir şey daha eklemek istiyorum. mp3, tv gibi bir çok özellikleri barındıran navigasyon cihazlarından çok verim alamazsınız. Multimedia özelliklerini kullanırsınız ancak asıl amacı olan yön bulmada çok sıkıntı yaşarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 ay önce n.11.com'dan indirimde olan DARK EVOPAD 7000 cihazını 200 liraya aldım.

Cihaz hem navigasyon hem 7" android tablet. Navigasyon internet olmadan çalışıyor. Sygic diye bi program (harita) yüklü.

Boludan yola çıkmadan önce Istanbulda bir semtin mahalle ve sokağıni navigasyona girdim, beni gayet güzel bir şekilde varacağım yere (bir ev) 150 m. yakınlıkla götürdü.

Cihazı hem tablet hem navigasyon olarak kullanıyorum, memnunum. Cihaz içeriğinde her türlü aparati mevcuttu. (Cam tutucu, çakmak ve 220 şarj cihazı, kadife kılıf, masa üstünde duracak bi aparat vs.)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında navigasyona pek ihtiyacım yok daha çok mp3 dinleyebilmek için istiyorum. Yandex i daha önce duymuştum bizim şoför gezici radarları bile gösteriyor demişti bilmiyorum doğru mu, ben de yükledim bugün bakalım içime sinen bir şey olursa alırım şu an için aciliyeti yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Navigasyon maceram çok farklı  :) Aracımı almadan önce Navigasyon aldım :) Neden derseniz; Denizli'den başka bir araç almak için niyetlenmiştim, hatta uçak biletimi bile aldım. Aracı aldıktan sonra Navigasyon sayesinde Bolu'ya giderim, hem arabada görüntü olur hemde Multimedia olarak kullanırım diye aldım. Sipariş edip elime aracı almadan ulaştı. Uçağım yaklaşmışken biranda Denizli'deki aracı almaktan vezgeçtim.

Şuanki aracımda 2 defa uzun yola giderken kullandım, şuan görünürde yakın zamanda 1 kez daha uzun yolum gözüküyor ama Navigasyon'a ihtyiacım olurmu bilmiyorum. Navigasyon düşünen forum üyelerine satabilirim :)

Cihaz Modeli : Dark EvoPad 7000

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende tom tom vardı iyisi olsun diye iyi paraya aldıydım.

Aslında konfor sağlıyor dönüşleri önceden haber veriyor GPS anteni telefona göre çok kuvvetli ama internet olmayınca sorun.

Özellikle büyük şehirde trafik durumu yok birde ben tembellikte uzun süre güncellemeyince filan arada sapıtabiliyordu yolları.

Ben tomtom yerine telefonda Yandex Navi kullanıyorum GPS anteni tomtom kadar başarılı değil ama trafik bilgisi çok işe yarıyor ve harita sürekli güncel.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 Senedir navigasyon kullanıyorum araçta, İstanbul çok büyük malum gerçekten burda çok faydasını gördüm, ayrıca yurtdışında da araç kullandım ve oraya giderkende telefonuma Avrupa haritasını yükleyerek götürdüm ve orada da sorunsuz kullandım (hem yaya hemde araçta).

İlk cihazım Tomtom du fakat Android bir telefon alınca mobilite açısından IGO yükleyip onu kullanmaya başladım ve Tomtom u bıraktım, tepki süreleri Tomtom un çok iyi ve hız göstergesiyle bire bir veri dönüşü sağlayabiliyor, GPS alıcısı çok çok iyi.

Tel de ise taşınabilirlik ve kolay harita güncelleme seçeneği olduğundan dolayı IGO çok çok iyi, ama Tomtom kadar hassas değil GPS alıcı ve tepkiler ağır kalıyor (özellikle dönüşlerde) hız göstergesi IGO da 5-6 km farklı gösteriyor araç göstergesine göre, farklı firmaların haritalarını kullanabiliyorsunuz, başarsoft Türkiye için en yeni ve güncel haritaları sağlıyor 3 ayda bir yeni versiyon yayınlıyor.

Cihaz alacaklara Tomtom tavsiye ederim ama çok önemli bir dezavantajı var Tomtom un oda haritalar, harita firması Teleatlas ve Türkiyedeki haritaları başarsoft kadar iyi değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...