Jump to content

Rx-8 Navigasyon Sorunu

Serkay
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba.2009 model orjinal navigasyonlu aracım var.Ama navigasyon dvd si avrupa için yapılmış sanırım.Turkiye için navigasyon dvd si nasıl bulabilirim acaba ? aracımda navigasyon var ama sus niyetine orada durması benim gercekten çok canımı sıkıyor.Antalya mazda bayii 500 $ gibi birşey demişti.Ama pek inandırıcı gelmedi acıkcası.ben 500 $ vermeye razıyım yeterki oradaki zımbırtı sus niyetine "no map" yazıp durmasın.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildigim kadarı ile onun güncellemesi sadece CD ile yapılabiliyor ve onu yapan firmada Türkiye haritası konusunda problemli olduğu icin harita yok. Mazda Türkiye ye sordunuz mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tomtom türkiye temsilciliğine ulaşmanızı öneririm... o elinizdeki CD'nin TR versiyonu varsa, indirip takmak da işe yarayabilir. ama en güzeli yazılım sağlayıcılarla görüşmek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba.dvd navteq firmasına ait.Onların web sitesindede mazda rx-8 için dvd var ama dvd de türkiye haritası yok.Navteq için nasıl bir dvd oluşturabilirim ben ? veya diger mazda araçların dvd lerinden kopyalasam acaba çalışabilirmi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...